Den kommende live-action baseret på Disneys fortolkning af H.C. Andersen er næsten klar til at blive set i biograferne. Den 25. maj åbnes op for eventyret i “The Little Mermaid”.

Tid til at få nostalgisk gåsehud! Hvis der er få sange fra den animerede “Den Lille Havfrue”, som stadig kører i baggrunden af hovedet, er det sandsynligvis sangene fremført af krabben Sebastian. Heriblandt “Havet er skønt”, og “Gi’ Det Kys”.

Nu er der mulighed for at få en forsmag. Til MTV Movie & TV Awards 2023 kunne publikum se prins Eric (Jonah Hauer-King) og Ariel (Halle Bailey) sidde i en robåd, mens man kunne høre afslutningen på “Gi’ det kys” (på engelsk: “Kiss the Girl”). Scenen er kendt for dyrenes hjælpsomme iscenesættelse af romantikken, den gode groove og den intense spænding mellem to halvgenerte unge mennesker.

Ifølge instruktøren Rob Marshall er der lavet nogle små ændringer til teksten i “Kiss the Girl”, fordi vi som samfund har nogle andre følelsesmæssige forståelser end for 35 år siden. Dog var det også vigtigt at bibeholde den samme magi, som den oprindelige sang leverede. Melodien er stadig den samme, og kæntringen inden kysset kommer stadig til at ske.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: