Der er to MCU-film imellem “Avengers 3” og “Avengers 4” – det har givet en række udfordringer for manuskript-forfatterne til “Infinity War”. 

De var begge fraværende i optakten til “Avengers: Infinity War”. Og hvis du ikke vil vide mere om Ant-Man og Captain Marvels involvering i den tredje “Avengers”-film, så skal du naturligvis klikke væk nu!

For hverken Ant-Man eller Captain Marvel var på skærmen i “Avengers 3”. Så hvor var de?

Vi fik at vide, at Ant-Man sidder i husarrest efter hændelserne i “Civil War”, imens Nick Fury kalder på hjælp fra Captain Marvel i post-credit-scenen.

Og det var nødvendigt at undlade disse to Marvel-helte, fortæller en af “Infinity War”-forfatterne:

”På samme tid næste år, så vil det hele give mening. Ant-Man havde en betingelse, hvilket er, at han har en film, der udkommer imellem disse to film. Det samme gælder Captain Marvel,” siger Stephen McFeely til The Hollywood Reporter.

Således kan vi forvente, at den kommende “Ant-Man and the Wasp” – som du kan se trailer til her – med premiere om to måneder lægger op til “Avengers 4”.

Det samme må blive tilfældet med “Captain Marvel”, hvor titelhelten introduceres i en handling, der udspiller sig tilbage i 1994 – se set-billeder fra optagelserne her.

“Avengers 4” får premiere d. 2. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: