Alison Brie er i syv sind i den første trailer til romcommen “Somebody I Used to Know”.

Traileren til Dave Francos første film i instruktørstolen siden hans instruktørdebut “The Rental” teaser noget af et genreskifte for filmskaberen. I “Somebody I Used to Know” har han nemlig byttet horrorgenren ud til fordel for den romantiske komedie.

Filmen, der er skrevet af Franco sammen med sin kone og filmens hovedrolleindehaver, Alison Brie, følger Ally, der rejser hjem til sin hjemby, hvor hun møder sin ekskæreste Sean (Jay Ellis). Mødet med sin gamle flamme får Ally til at stille spørgsmålstegn ved sin egne livsvalg, hvilket kun forværres, da hun møder Seans forlovede, Cassidy (Kiersey Clemons), der minder hende om den, hun var engang.

Brie, der er en af de bærende kræfter i Dan Harmon-sitcommen “Community”, genforenes i “Somebody I Used to Know” med Danny Pudi, en af de andre ledende roller i den populære serie. Hans karakter, Abed, satte gang i “seks sæsoner og en film”-joken, der siden nærmest er blevet en mantra for showets fans. Hvor det længe virkede som om, vi kun ville få de seks sæsoner, blev det sidste år officielt, at en film nu også var på vej.

Læs også: “Filmatiseringen af coming-of-age-klassikeren ‘Are You There God? It’s Me, Margaret.’ har fået sin første trailer”

Før vi kan se Brie og Pudi tilbage i deres “Community”-karakterer, kan de altså ses i “Somebody I Used to Know”, der kan ses på Amazon Prime Video den 10. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: