Travis Knight forlader også instruktør-jobbet på Sonys spilfilmatisering “Uncharted”.

Han var den syvende instruktør, som Sony Pictures ansatte til “Uncharted”-jobbet. Og han er nu den syvende instruktør, der forlader det igen før tid.

“Bumblebee”-instruktør Travis Knight skal alligevel ikke instruere “Uncharted” – angiveligt på grund af kalender-problemer, skriver The Hollywood Reporter.

Således arbejder Knight også på Warner Bros.-filmen “The Six Billion Dollar Man” med Mark Wahlberg.

Netop Mark Wahlberg er endnu tilknyttet “Uncharted” sammen med Tom Holland i hovedrollen.

“Uncharted” er endnu programsat til en decemberpremiere i 2020, men det forventes nu, at den udskydes til 2021, hvor Tom Holland også har premiere på “Spider-Man 3”.

David O. Russell var den første person hyret til at instruere “Uncharted”. Han blev siden afløst af Neil Burger, som blev afløst af Seth Gordon, som blev afløst af Joe Carnahan, som blev afløst af Shawn Levy, som blev afløst af “10 Cloverfield Lane”-instruktør Dan Trachtenberg, der blev afløst af Travis Knight.

Læs også ‘Tidligere Nathan Drake-skuespiller skal nu spille mentor for Nathan Drake i “Uncharted”‘.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 sraw rats 6 måneder siden

Kan bare ikke se Tom Holland i den rolle... måske om 10 år
Gravatar

#2 Mads47 6 måneder siden

Jeg tror aldrig denne film bliver lavet, de har arbejdet på den siden 2008.
Gravatar

#3 CaGoDa 6 måneder siden

tænker på et ord den er forbandet.
Gravatar

#4 Elgsdyr 6 måneder siden

CaGoDa (3) skrev:
tænker på et ord den er forbandet.

Problemet er snarere, at Sony ser Uncharted som et stærkt brand med gode indtjeningsmuligheder og at projektet bliver bygget op ud fra den filosofi. Det betyder, at de er mere interesserede i at hive f.eks. nogle unge, hotte skuespillerenavne ind, som kan trække folk i biografen på navnet alene, snarere end at vælge de rigtige til rollerne. Og på instruktørfronten tager man så et eller andet random, up'n'coming (we hope) navn, der ikke koster for meget - hvis nu filmen skulle floppe.

Vi har set det før med stort set alle spil-til-film-produktioner (se bare alle Tomb Raider-filmene). Det der i stedet er brug for, er nogle dygtige folk, der fra starten af (før de er ansat) har en brændende drøm om at lave den her film, og en klar vision om, hvordan det skal gøres. Og som er villige til at placere de rigtige skuespillere i de forskellige roller - uanset om de så er hotte navne eller ej.

Følgende fan-film (lavet af professionelle) er et godt eksempel på, hvordan det bør gøres. Og Nathan Fillion er perfekt i rollen (selvom han jo nok er lidt for gammel).
Gravatar

#5 filmz-Den Lyserøde Panda 6 måneder siden

sraw rats (1) skrev:
Kan bare ikke se Tom Holland i den rolle... måske om 10 år


Bare rolig, med snart 8 instruktører bag rattet skal han nok nå at blive gammel nok inden de går i optagelse :D

Skriv ny kommentar: