“Source Code” får en efterfølger


Instruktøren Duncan Jones vakte stor opsigt, da han tilbage i 2009 udgav sin spillefilmsdebut, sci-fi dramaet “Moon”. To år senere udkom så den svære to’er så, tidsrejsethrilleren “Source Code”. Og nu får den en efterfølger. Det skriver Variety.

Se også: Jake Gyllenhaal flexer musklerne i boksedramaet “Southpaw”

Duncan Jones, der for tiden har travlt med at filmatisere det populære computerspil “World of Warcraft” vil dog ikke stå bag kameraet denne gang.

Den tjans går til Anne Foerster. Hun har primært instrueret tv-serier som “Criminal Minds og “Army Wives”, men har dog også fungeret som med-instruktør på film som “10.000 B.C.” og “The Day After Tomorrow”. Manuskriptet til fortsættelsen bliver skrevet af Ben Ripley, der også lagde pen til den første film.

“Source Code”, der havde Jake Gyllenhaal i hovedrollen, havde et beskedent budget på 30 millioner dollars, men formåede at hive 200 millioner dollars hjem på verdensplan.

Der er endnu ingen melding om, hvilken katastrofe eller begivenhed, der bliver omdrejningspunkt for den næste omgang hæsblæsende tidsrejseri.

Det er også endnu uvist, hvornår produktionen af fortsættelsen går i gang.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 MichChrisIp 6 år siden

For at holde det i lidt Gyllenhaal, så er det jo ren Donnie Darko det her.
Noget af det dummeste jeg har hørt i år. Source Code (Ligesom DD) er en film der bare burde kunne få lov til at stå for sig selv og absolut ikke behøver efterfølgere. Også selvom den jo nok næppe kommer til at have noget som helst at gøre med den første, men der må altså findes bedre idéer derude..
Havde faktisk ingen anelse om at Source Code tjente så godt, men tvivler på at fans af den første har særlig meget interesse i en efterfølger, specielt uden Duncan Jones.

Minder mig om at det nok er på tide at se Moon igen. Det er jo et halvt års tid siden sidst.
Gravatar

#2 Hive 6 år siden

Source Code er et perfekt eksempel på en film der burde få lov til at stå alene. Jeg har simpelthen ikke fantasy til at forestille mig, hvordan de skal få det til at give mening at lave en efterfølger.

Skriv ny kommentar: