Spændende nye detaljer omkring “Matrix” 2 + 3


Newsweek har netop postet en lang artikel omkring de to nye “Matrix” film, der begge får premiere til næste år.

I forbindelse med en speciel 20 minutters screening hos Warner fik Newsweek mulighed for at kigge nærmere på nogle af filmenes ekstremt imponerende special effects.

Artiklen beskriver hvordan “bullet time” effekten fra den første film er blevet afsløst af et nyt begreb kaldet “virtual cinematography”. Den nye teknik har bl.a. gjort det muligt, at lave en scene hvor Neo kæmper mod 100 udgaver af Agent Smith.

Derudover understreger Newsweek, at den biljagt som afslutter “Reloaded” er noget af det mest fantastiske, der endnu er set. Vi vil se Kung-Fu kampe ovenpå lastbiler og personbiler, og ikke mindst hvordan agenterne bruger alle køretøjerne som mobile “missiler”.

Spænd jer fast og klik på overskriften for at læse meget mere!Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-Onique 18 år siden

Selvom jeg ikke er tvivl om at de to næste Matrix film, kommer til at have ekstremt fede effekter, kan man ikke lade være med at grine lidt over alt den hype, diverse talsmænd for store film altid spytter ud.

Deres virtuel cinematography, er vel ikke et nyt concept, da både både Jackson, Lucas og Fincher allerede har haft scener, hvor de havde et 100% virtuel kamera? Jackson med hans Massive, Lucas med hans digitale Obi-Wan og Jango scener, og Fincher med hans "flyv igennem huset" tricks. Scenen hvor Neo kæmper mod 100 udgaver af Agent Smith, lyder i mine ører også mest som god gammeldags bluescreen. Hvis de virkeligt har lavet en tro kopi af Hugo Weaving, er det utvivlsomt også kun en digital kreation, som kun kan bruges i shots, hvor kameraet er langt væk, hvilket igen ikke er noget nyt.
If you prick us, do we not bleed? If you poison us, do we not die?
Gravatar

#2 Hasselguff 18 år siden

Hype er altid værst når den kommer fra en mund, der har mange penge ude at svæve :)

Ikke desto mindre glæder jeg mig til filmene.
Are you Quilty? No, I'm Spartacus.

Skriv ny kommentar: