James Franco, der gentager sin rolle som Harry Osborn i “Spider-Man 3”, fortæller i et interview med IESB at den kommende film starter optagelser i næste uge.

Franco ville ikke afsløre om Osborn vil forvandle sig til skurken Hob Goblin, men sagde dog at hans karakter vil have flere actionscener i den kommende tredje film om netsvingeren.

Hvis Hob Goblin optræder i filmen vil Spider-Man denne gang skulle op imod hele tre skurke, da det allerede er blevet bekræftet at Sandman og Venom vil være at finde i “Spider-Man 3”.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 filmz-Wacker 15 år siden

Det kunne være fedt, hvis der så var en gæsteoptræden, af nogle af de andre superhelte fra de andre film, såsom Batman, Superman, FF, X-men, eller DD
Don't you know who I am? I'm Juggernaut, bitch!!

http://www.samarit.dk
Gravatar

#2 chandler75 15 år siden

Batman og Superman skal man nok ikke regne med dukker op, da de er ejet af konkurrenten DC Comics.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#3 filmz-Bruce 15 år siden

Rocky skulle være billigt til salg!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 chandler75 15 år siden

Nu har Superman jo kæmpet mod Muhammed Ali, så hvorfor ikke...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#5 keitel 15 år siden

Superman & Batman i en Spiderman film, det er jo majestæts fornærmelse, Marvel Rules DC Sucks -LOL.
Venom og Sandman i 3éren det bliver over genialt.
Gravatar

#6 Corgan 15 år siden


#1:

Nooo!! Det kunne være så tåbeligt.

Personligt har jeg aldrig brudt mig om at man lader superhelte fra forskellige tegneserier mødes. Selvom de alle er superhelte, så er det jo meningen at de kun lever i deres eget univers.
Det er meningen at Superman skal være den eneste af sin slags... a lone ranger... hvilket han jo ikke er, hvis der også eksisterer X-Men i samme univers. Spiderman vil netop heller ikke være one-of-a-kind når der er en milliard andre med hans evner. Karaktererne fungerer fordi de lever i hver deres univers, med hver deres historier og med hver deres problemer.
Gravatar

#7 chandler75 15 år siden

I tegneserierne er der jo DC-universet og Marvel-universet, hvor figurerne fra de enkelte universer tit støder sammen. Det er mere sjældent at DC og Marvel figurer mødes, men det er dog sket et par gange.

Men tegneserierne har ofte gæsteoptrædender af andre figurer fra samme univers. Fx. har Wolverine flere gange været efter Punisher, og Batman, Superman, Wonder Woman, oa. er jo alle med i Justice League.

Sådanne ting vil dog nok ikke fungere særligt godt på film, der kun har et par timer til at fortælle en fuldendt historie, hvorimod tegneserierne jo ofte fortsætter i årvis.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#8 filmz-Kadann 15 år siden

#1 -

Jep, det kunne være meget sjovt med en lille cameo med f.eks. Eric Bana i en enkelt scene, som Bruce Banner.. eller måske en af karakterene fra X-Men filmene, som er let at genkende, som f.eks. Cyclops, da Spider-Man jo netop er stødt på både Hulk og X-Men adskellige gange i tegneserierne. Ellers ville det jo være oplagt at præsentere en fra en af de kommende Marvelfilm i Spider-Man, f.eks. Nick Fury eller Iron Man.

Men jeg er enig med Corgan, det ville være fjollet at lave crossover med DC-karaktere - det fungerer måske i enkelte blade, men jeg tror ikke det ville virke i film.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#9 keitel 15 år siden

Hvis de skulle lave en crossover, så synes jeg de skulle følge historierne. f.eks. "den skjulte strid",men jeg ved godt det bliver alt for omfattende, men noget helt andet jeg er bange for, at nu vi ved Venom eller Krybet som han da stadigvæk hedder i min verden kommer med i 3éren så finder de på noget værre makværk hvordan Eddie Brock bliver til Venom. Jeg tror næppe Spiderman tager til rummet og får sin sorte dragt osv.
Gravatar

#10 filmz-Kadann 15 år siden

#9 -

Mon ikke de bruger lidt af historien fra "Ultimate Spider-Man"?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: