Mystikken er stor om årets største Marvel-film, “Avengers: Infinity War”. Selv skuespillerne, der medvirker i den tredje “Avengers”-film, ved nærmest intet om den.

Se også: ”Avengers: Infinity War”-traileren er den mest sete i YouTube-historien

Det fortæller Spider-Man-skuespilleren Tom Holland, der medvirker i en kampscene, men han aner ikke, hvem han kæmper imod:

”Til ‘Avengers’ sagde Russo-brødrene: ‘Du står her, og du kæmper imod den her fyr…’, hvortil jeg sagde: ‘Okay, hvem kæmper jeg imod?’ Hvortil de svarede: ‘Det kan vi ikke sige, fordi det er en hemmelighed.’… Så jeg står bare der og slår ud i luften i 15 minutter,” siger Holland til ComicBook.

Instruktør-brødrene Russo gør altså alt, hvad de kan for at holde “Infinity War”-plottet hemmeligt inden premieren om tre måneder.

“Avengers: Infinity War” får premiere d. 26. april.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 thomasdahl79 4 måneder siden

har de ik set teasere det er thanos
Gravatar

#2 Snipp 4 måneder siden

#1 Jeg går også ud fra det er Thanos eller nogle af Thanos håndlangere som vi så i traileren. Hvem skulle det ellers være? At Thanos overtager sindet på en af Avengers heltene som så bliver mind control til at kæmpe for ham?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 LarsMan89 4 måneder siden

Wau. Jeg glæder mig til at se realismen i suoerheltenes ansigtsudtryk når de kæmper mod den længe ventede... Hov... De ved ikke engang hvem de kæmper imod... Og "heltene" har masker på...
Gravatar

#4 Gorman 4 måneder siden

Måske er det ikke thanos men Black dwarf, der imt navnet er en stor stærk mother fucker. Og han kunne netop overvindes i dette første slag med spiderboy imt en kamp mod thanos.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Alex- 4 måneder siden

Oversættelsen er lidt forkert her. Det skal være datid, “Tom Holland didn’t know who he was fighting”, mon ikke han har regnet den ud nu. :)

Men synes det er morsomt at de ikke tør give Tom Holland info han kan leake.. Dér har CGI sgu sin fordel ;)

Skriv ny kommentar: