Den regnes for den bedste film, som Stanley Kubrick aldrig fik lavet. En storstilet film om franske Napoleon Bonaparte blev aldrig til virkelighed, men nu gør Steven Spielberg noget ved den sag.

Se også: Første originale film fra Netflix flopper i biograferne

I samarbejde med manuskriptforfatter David Leland skal Spielberg producere den ambitiøse film som miniserie for HBO, skriver The Hollywood Reporter.

Og det bliver angiveligt en gammel kending af HBO, der skal instruere. Således er “True Detective”-instruktøren Cary Fukunaga i forhandlinger om at løfte arven fra Kubrick.

Stanley Kubrick researchede igennem 1960’erne til filmen, hvor han blandt andet indsamlede 17.000 fotografier af Napoleon-relaterede artefakter samt skrev et manuskript.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Elvira39 5 år siden

True Detective kan Fukunaga jo være stolt af selv om der er et stykke op til Stanley Kubrick. Jeg vil håbe at gammelfar Steven Spielberg tager sig en middagslur og derfor ikke får ødelagt forlægget med sine sentimentale kedsomligheder.
Gravatar

#2 silegnaV 5 år siden

Se det lyder interessant. Den bør som minimum skydes på film - 35mm er fint med mig. Bare den 'moderne Spielberg' holder lidt igen med sine inputs og hold venligst greenscreens og alle de moderne destruktive redskaber/metoder på et minimum.
Gravatar

#3 Driver 5 år siden

Det er selvfølgelig prisværdigt omend også dumdristigt, at Spielberg endnu engang har i sinde at forsøge at fuldføre en af sin gamle vens visioner.

Hvor vi dog kan risikere at ende er, som med A.I. med en film, der hverken helt føles som en Steven Spielberg-film eller en Stanley Kubrick-film, men snarere et forvirrende forsøg på en homage til Kubrick. Dermed ikke sagt, at det er en dårlig film, det er bare en film, der er svær at forenelige de to instruktører med, synes jeg.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: