Efter den tidligere nyhed om, at manuskriptforfatteren til “Star Wars Episode VII” er fundet, mangler vi nu ‘kun’ det helt store spørgsmål – hvem skal instruere?

Se også: Manuskriptforfatter fundet til Star Wars Episode VII.

Mens vi venter på at få svar på spørgsmålet, kan det nu udelukkes, at der bliver tale om Stephen Spielberg, da den populære instruktør og samarbejdspartner med George Lucas kan udtale, at det ikke er hans genre.

Udover Spielberg er det også – nok mindre overraskende – udelukket, at Quentin Tarantino (“Django Unchained”) overtager franchisen. Han har nemlig direkte udtalt, at han ikke kunne være mere ligeglad – især når det er Disney, som står for projektet.

Foruden Tarantino og Spielberg har J.J. Abrams ligeledes udtalt, at han blot kommer til at se filmen i biografen – ikke instruere den.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (60)
Gravatar

#1 zTeFaN 11 år siden

"Joss Whedon to direct and co-write Star Wars Episode VII" *prays*
Gravatar

#2 David Munch 11 år siden

Også mit håb.. :D
Gravatar

#3 Kyllingebenet 11 år siden

Ikke mit håb.
Gravatar

#4 Moog 11 år siden

@Spielberg: Du skal!
Gravatar

#5 KaempéNossar 11 år siden

Christopher Nolan.
Gravatar

#6 Slettet Bruger [1081868408] 11 år siden

Oh no, ikke Nolan, så toner han bare farverne ned og hyrer Bale som Luke Skywalker, der growler igennem hele den nye trilogi.
Gravatar

#7 Eat this 11 år siden

Thanks
Gravatar

#8 Riqon 11 år siden

Nobody wants to f*ck this one up ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 Twister 11 år siden

Synd at Spielberg ikke er frisk. Han havde ellers i min optik været en god person til at videreføre arven og kunne sagtens have set de nye star wars film som en måde for ham selv at komme "tilbage på sporet" efter de seneste år svipsere.

Jeg synes det kunne være interessant at se Peter Jackson prøve kræfter med Star Wars. Han har jo om nogen vist at han kan benhandle episke universer, historier, temaer og karakterer på fremragende vis. Men det er nok desværre ren ønsketænkning, Jacksons arbejde med Hobitten taget i betragtning.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#10 LukasAgerskov 11 år siden

Gad faktisk godt se Abrams gøre det samme med Star Wars som han gjorde ved Star Trek, tror bare ikke han fået frihed nok til at gøre. Men derudover er jeg helt enig med #1 at Josh Whedon kunne være et monster fedt valg!!

Skriv ny kommentar: