Efter den tidligere nyhed om, at manuskriptforfatteren til “Star Wars Episode VII” er fundet, mangler vi nu ‘kun’ det helt store spørgsmål – hvem skal instruere?

Se også: Manuskriptforfatter fundet til Star Wars Episode VII.

Mens vi venter på at få svar på spørgsmålet, kan det nu udelukkes, at der bliver tale om Stephen Spielberg, da den populære instruktør og samarbejdspartner med George Lucas kan udtale, at det ikke er hans genre.

Udover Spielberg er det også – nok mindre overraskende – udelukket, at Quentin Tarantino (“Django Unchained”) overtager franchisen. Han har nemlig direkte udtalt, at han ikke kunne være mere ligeglad – især når det er Disney, som står for projektet.

Foruden Tarantino og Spielberg har J.J. Abrams ligeledes udtalt, at han blot kommer til at se filmen i biografen – ikke instruere den.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (60)
Gravatar

#11 Riqon 10 år siden

Hvorfor i alverden skulle J. J. Abrams dog have lyst til at lave Star Wars, når han har Star Trek? :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#12 Twister 10 år siden

Riqon (11) skrev:
Hvorfor i alverden skulle J. J. Abrams dog have lyst til at lave Star Wars, når han har Star Trek? :p


Ikke fordi at jeg har J. J. Abrams som personlig favorit til jobbet, men et yderst kvalificeret bud på dit spørgsmål kunne nok være:

$$

Dertil er Star Wars jo som bekendt den absolutte superliga hvad angår store filmprojekter (og for mig at se klart større end star trek). Der er nok også en hel del filmfolk der ville se det som attraktivt at arbejde på film-franchisen der for altid ændrede Hollywood og blockbuster-principet og sætte deres personlige stempel på noget i den størrelsesorden som Star wars er. :)

EDIT: Kan dog godt se hvad du mener ud fra et rent genremæssigt perspektiv.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#13 sneakers 10 år siden

Jeg ser ingen andre udvej for Disney at invitere Nicolaj Arcel til samtale :) Og er sikker på han ville kunne bære det. :)
Gravatar

#14 RCA 10 år siden

[quote=#9][/Jeg synes det kunne være interessant at se Peter Jackson prøve kræfter med Star Wars. Han har jo om nogen vist at han kan benhandle episke universer, historier, temaer og karakterer på fremragende vis]

Helt enig.. Whedon håber jeg ikke på. Det skal virkelig være én der vil fordybe sig i universet og det tror jeg Peter Jackson ville kunne. Svært ved at se nogen anden, men håber bare ikke det holder alt for mange gode filmfolk væk at det er Disney de skal arbejde med..
Gravatar

#15 Shadow_Dude 10 år siden

Jeg kan godt lide at den nye star wars er så hypet at det er en nyhed når man ved hvem der IKKE skal instruere den..
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#16 Riqon 10 år siden

Shadow_Dude (15) skrev:
den nye star wars er så hypet


Til forskel fra de tidligere, mener du? ;)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#17 KasperBS 10 år siden

Jeg stemmer for Peter Jackson! Tror han kunne få noget godt ud af det!
Gravatar

#18 daninino 10 år siden

Det var godt vi fik udelukket de tre, så mangler vi bare de resterende 800.000 instruktører eller flere det kunne være :)

Ville nu gerne se Nolan give sit bud på en Star Wars film. Eller Peter Jackson :-D
Gravatar

#19 Elisha 10 år siden

Michael Bay, så er vi i hvert fald garanteret explosioner og hurtige actionsekvenser, at historien måske ikke bliver så god nåja værre end episode 1 kan det aldrig blive og værre såkaldt sjove indslag end Jar-Jar kan bay heller ikke kreere^^

Mere seriøst Guillermo del Toro kunne da være interressant.
Gravatar

#20 KasperBS 10 år siden

Christopher Nolan kunne også være et bud...og forstår ikke al den hype der er om ham som en dårlig instruktør og at Batman filmene er dårlige!

Skriv ny kommentar: