Måske er der stadig håb for fans af tv-serien “Jericho”. Sidste måned besluttede tv-selskabet CBS at trække stikket ud på serien efter afslutningen af sæson 1 – vel at mærke en afslutning med en efter sigende enorm cliffhanger.

Fans verden over har udtrykt deres skuffelse over beslutningen. Superfanen Jeff Knoll gik skridtet videre og i samarbejde med internetfirmaet NutsOnline.com fandt han på en alternativ måde at vise ledelsen af CBS, hvad han mente om deres beslutning. Andre fans fulgte hans eksempel og indtil videre er i alt ca. 20.000 pund nødder – eller ‘nuts’ – sendt til forskellige chefer i henholdsvis New York og Los Angeles.

Dette har åbenbart overvældet ledelsen på CBS og i en udtalelse fra Nina Tassler fra CBS Entertainment, siger hun, at de håber på at finde en løsning, så de kan få afsluttet dramaet i “Jericho”.

Angiveligt skulle man være ved at forberede en snak med castet omkring syv episoder mere, så håbet lever endnu.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 filmz-Batwing-One 14 år siden

Hmmm, måske man skulle have gjort det samme med Firefly !
Stay frosty people !!
Gravatar

#2 filmz-gofferoffer 14 år siden

Ja, se blot, folkens! Det er muligt. Det samme skal bare ske for Carnivale eller Firefly. Der skal bare nok opbakning bag det - og nødder :-)
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 14 år siden

Ikke tosset, det ville være rart med en afslutning.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 kasper0204 14 år siden

De har jo allerede udmeldt, at der vil komme i hvert fald 7 nye afsnit - men hvis seertallet ikke stiger, kan de ikke love, at de vil fortsætte med serien...
Gravatar

#5 Outbound Sith 14 år siden

7 afsnit mere er bedre end ingenting. Derfor er der også startet en lignende "Veronica Mars"-kampagne! *krydser fingre*
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#6 m 14 år siden

de jordnødder der blev sendt er jo altså en reference til et afsnit i serien og hvis det samme skulle gøres ved fx firefly er det ildfluer man skal have fat i eller noget der er en historie om i serien. men ideen var kanon og er der nogen som finder et koncept der ligner til firefly er jeg da med
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#7 filmz-Kragmose 14 år siden

#6 Jeg mente ellers det var en reference til en situation under anden verdenskrig hvor tyskerne via megafon afkrævede amerikanernes overgivelse, og hvor svaret til dem var såre simpelt: "Nuts". Men det er jo bare sådan jeg har læst det.
Gravatar

#8 Guts 14 år siden

Hva skal vi så sende til HBO for at starte Carnivale igen???
Støv?? Dværge?? Skæggede damer??
Et eller andet må vi sgu gøre!!
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#9 filmz-rupert giles 14 år siden

#6 Man kunne sende dem strikkede huer. Bare et forslag :-)

Men det er i øvrigt officielt nu, at Jericho får mindst 7 episoder til. Om serien så bliver afsluttet på de syv episoder er nok tvivlsomt. Jeg har endnu ikke set en eneste episode af serien, men den her opbakning er overvældende. Hvis bare det havde været Veronica Mars, der var blevet fornyet i sidste øjeblik. Jeg savner dig, Veronica.

Suk...
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#10 m 14 år siden

#7 den er brugt i jericho, til erics bryllup fortæller deres farfar historien fordi han var med, det er det nuts de har valgt i kampagnen for at redde serien
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.

Skriv ny kommentar: