Tredje gang er bestemt ikke lykkens gang for Sylvester Stallone og hans følge af afdankede actionstjerner. Med en indtjening på blot 89 millioner kr. over weekenden debuterer ”The Expendables 3″ på en skuffende tredjeplads på den amerikanske box-office-liste. Det er den dårligste debut af de tre film i serien.

Se også: Anmeldelse: “The Expendables 3″

Et par uger før filmens premiere blev en piratkopi af actionfilmen lagt ud på nettet, og det kan meget vel have haft indflydelse på det dårlige salg ved billetlugerne.

Med et budget på lidt over en halv milliard kr. ser det svært ud for “The Expendables 3” at tjene sig hjem i USA. Heldigvis for Stallone og co. kan hive sit budget hjem fra billetsalget i udlandet.

”Teenage Mutant Ninja Turtles” ligger nummer et for anden uge i træk, mens ”Guardians of the Galaxy” forbliver på andenpladsen. James Gunns populære rumeventyr har netop krydset de magiske 200 millioner dollars i hjemlandet og den er dermed tæt på at blive årets største succes i USA.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

Godt at læse, at GotG formår og fastholde andenpladsen, samt at den nu har rundet de 200 mio. $. Var inde og se den i fredags for anden gang, og der frem til mere fra den kant af. Turtles og Expendables 3 har jeg ikke fået set endnu, og ved heller ikke, om jeg rent faktisk får det gjort.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: