Tegneserielegenden Stan Lee, der i 1960’erne var medskaber af “Spider-Man”, forudser, at filmserien om murkravleren og hans alter ego, Peter Parker, vil fortsætte i mange år endnu.

Jeg tror ikke, at der nogensinde vil blive for mange ‘Spider-Man’-film, så længe studiet laver nogle, der er unikke, overbevisende og med gode karakterskildringer,” fortæller Lee.

”Vi har allerede haft tre ‘Spider-Man’-film – og der kommer flere. Nogle af dem vil måske være lidt bedre end den forrige, nogle vil måske være ligeså gode, nogle vil måske ikke kunne leve op til standarden. Men jeg tror, at de alle vil være interessante film, og at folk vil se dem,” afslutter Stan Lee.

Den første “Spider-Man” havde premiere i 2002, og det forventes, at Tobey Maguire og Kirsten Dunst vender tilbage i “Spider-Man 4”, der er sat til at få premiere i 2011.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 filmz-TheNthDoctor 15 år siden

Jeg vil personlig hellere ha' en TV-serie nu.
Gravatar

#2 tranberg 15 år siden

Er ikke enig, Stan... Hvis Spiderman stadig skal huskes positivt, skal franchisen stoppes nu; inden kvaliteten ryger endnu længere ned end 3'eren.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#3 Nikmi 15 år siden

Hmm... er det bare mig eller ligner nyheds billedet til forvæksling et billede af en af de deadly seven sins nærmere betegnet greed?" :P Cashing!
Gravatar

#4 blahblah 15 år siden

Er det ikke lidt af en no-news?
Gravatar

#5 David Munch 15 år siden

Vil også hellere have en serie.. Og gerne med en ny skuespiller.
Gravatar

#6 MouseMickey 15 år siden

#2 længere ned end 3'eren det er forhåbentlig ikke muligt
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die
Gravatar

#7 natterjack 15 år siden

Stan "Sell-Out" Lee.
Gravatar

#8 BN 15 år siden

Ligeså god som 3'eren vil være ganske tilfredsstillende. Men det allerbedste mix af spænding, action, følelser og humor vil være et svarende til 2'eren. ... Men okay, det er heller ikke hverken rimeligt eller realistisk at tro, at hver ny Spider-Man-film kan overgå den forrige. Bare de holder stilen, stemnngen og tempoet ligesom de hidtil har gjort.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#9 Chrisenry 15 år siden

Jeg har svært ved at forstå hvorfor tre'eren altid får sådan en hård medfart, efter min mening er den ikke mærkbart dårligere end de to andre. Ingen af de tre film er særlig vellykkede...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#10 natterjack 15 år siden

At Spider-Man 3 har indtjent 890 millioner dollars er det perfekte eksempel på at det er ligegyldigt hvor dårlig en film er, så længe man rammer den gruppe af mennesker, der er fuldstændig ukritiske når de går ind og ser en film. Samme grund til at film som Anja og Viktor og Far til fire kan få overskud. Samtidig bliver de rigtige perler henvist til små biografer. Suk.

Skriv ny kommentar: