Colin Trevorrow blev fyret som Star Wars-instruktør i 2017 – nu afsløres idéen til “Episode IX”.

Det var planen, at tre forskellige instruktører hver skulle lave én af filmene i den nye Star Wars-trilogi, der begyndte med J. J. Abrams’ “The Force Awakens”. Sådan gik det som bekendt ikke.

For efter Rian Johnsons “The Last Jedi” var det meningen, at “Jurassic World”-instruktør Colin Trevorrow skulle afslutte trilogien med “Episode IX”.

Over sommeren 2017 mistede Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy imidlertid tilliden til Trevorrow, der blev fyret og erstattet med J. J. Abrams – læs om det her.

Nu kan Making Star Wars afsløre idéen til Colin Trevorrows “Episode IX”, som altså aldrig blev til virkelighed.

Planen var at arbejde videre med Rian Johnsons idé fra “The Last Jedi” om, at Reys forældre hverken var en Solo eller Skywalker.

I stedet arbejdede Reys mor som tjener for Leia. Hun var barnepige for Ben Solo. Ben og Rey voksede op sammen – nærmest som søskende.

Det afgørende slag i “Episode IX” skulle udkæmpes i Solo-hjemmet, hvor Kylo Ren/Ben Solo skulle blive omvendt til den lyse side ved at genopleve alle minderne i familiens hjem.

Grundkonflikten skulle stadig være imellem Kylo Ren og Rey – men der var ingen planer om at genbruge Emperor Palpatine, som Abrams har valgt at gøre det til “The Rise of Skywalker”.

OPDATERING!

Colin Trevorrow afviser, at ovenstående skulle være en del af hans idé til “Episode IX”.

Det har fået Making Star Wars til at præcisere, at der er tale om manuskriptforfatter Jack Thornes idé til Colin Trevorrows Star Wars-film, der altså aldrig blev til virkelighed.

Læs også ‘Star Wars-medie: Sandheden om Snoke kommer frem i “The Rise of Skywalker”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mads47 9 måneder siden

Enlig glad for vi ikke for den udgave, den virker meget lille i skala i forhold til hvad jeg forventer af den sidste film i en trilogi.

Personligt har jeg altid syntes valget af Colin Trevorrow har været mærkeligt, jeg finder ham er ret standard og ikke vildt dygtig. Jeg er glad for at han blev sorteret fra i sidste ende.
Gravatar

#2 Gorman 9 måneder siden

#1 off topic, men nu vi snakker Star wars og du er jo expert :)
Jeg husker nok ikke rigtigt, men hvordan er det nu at Darth Vader i nr. V ved at han er lukes far. Det er jo holdt skjult for Anakin og Vader ved det jo helt klart ikke i IV. Luke og Vader ser ikke hinanden hele filmen i V før til allersidst og pludselig fortæller Vader at han er lukes far? Hvad er det jeg har misset?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Gridlock 9 måneder siden

#2
Gravatar

#4 Gorman 9 måneder siden

#3 okay så kejseren fortæller det til Vader i V? Den scene kan jeg slet ikke huske, men det er jo så svaret. Tak.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Gridlock 9 måneder siden

#4 Hvad du sikkert kan huske er den her scene som den så ud i den originale udgave af Star Wars Epsiode 5


Den er blevet ændret en del siden da i diverse special editions
Dette er den seneste udgave
Gravatar

#6 Mads47 9 måneder siden

#2 Jeg takker for de søde ord xD

Men igennem de nye canon comics dykker man lidt længere ned i hvordan Vader fandt ud af at Luke var hans søn. Det sker i den cross over comic der hedder Darth Vader (nr. 006).

Efter The Battle of Yavin (A New Hope) sender Vader Boba Fett ud for at fange den Rebel Pilot der tilintetgjorde The First Deathstar. Luke er i mellem tiden taget på "pilgrims rejse" til Tatooine for at besøge Obi-wans hytte.

Her overrasker Boba Fett ham, Luke vinder kampen med lidt hjælp fra R2D2. Efter det fejlet forsøg må Boba tomhændet rapportere til Vader.

Boba Fett: I lost Him
Vader: That Is most disappointing
Boba Fett: He got lucky
Vader: Did you bring me anything of value Bounty Hunter?
Boba Fett: Not Much, Just a name.
Boba Fett: Skywalker.
Boba Fett: We are done here, then.

Her springer comic til et flash back af Pademe der fortæller Anakin at hun er gravid, derefter til Darth Sidious der fortæller Vader at han dræbte Pademe i hans vrede.

Så Vader er allerede godt klar over at Luke er hans søn, inden Darth Sidious fortæller ham det i Empire. Hvilket også forklare hvorfor han ikke er mere overrasket end han er.

Her kan man se panelerne fra den comic
https://comicnewbies.com/2015/06/04/darth-vader-le...

Edit: men kan se at Gridlock linket en video der forklare det samme fra Star Wars Theory :)

Skriv ny kommentar: