Du lærte ham at kende som Darth Vaders chef i “Star Wars: Episode IV – Stjernekrigen” fra 1977. Grand Moff Tarkin var kommandør på Dødsstjernen. Skuespilleren bag, Peter Cushing, døde tilbage i 1994. Nu genoplives han til næste års “Star Wars”-spinoff, “Rogue One”.

Se også: Mads Mikkelsen er med i “Star Wars Anthology: Rogue One”

Folkene bag “Rogue One” – der har fået den fulde titel “Rogue One: A Star Wars Story”, der foregår imellem episode III og IV – er nemlig i fuld gang med at genskabe Peter Cushing som Grand Moff Tarkin med CGI-teknologi.

”Det her er en af det mest komplekse og dyre CGI-genskabelser nogensinde. Cushing er en del af en afgørende plottråd, da det var ham, der skabte Darth Vader, og her er der en hel baggrundshistorie, som vil komme frem,” siger en kilde tæt på “Rogue One” til Daily Mail.

Den centrale handling i det kommende spinoff drejer om en gruppe rebeller, som vil forsøge at stjæle planerne til Dødsstjernen.

“Rogue One: A Star Wars Story” får premiere den 16. december 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Star Trek fever 8 år siden

Sandt, han giver Vader en ordre et par gange, men det lægger jeg ikke så meget i.


Ville man slippe godt fra, at give Vader en ordre, med mindre man var hans chef?
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#12 adampaez 8 år siden

Prøv at tænk at være kommet i biografen og ikke have vidst noget som helst om han ville dukke op. Sikke en oplevelse. Men man kan ikke læse filmnyheder uden at få afsløret store reveals som denne. Jeg synes det er lidt kedeligt og en skam. Men det er vel den verden vi lever i nu.
Gravatar

#13 PJP 8 år siden

Tarkin var ansat af Kejersen til at overvåge konstruktionen af Dødsstjernen. Hvis vader dræbte ham.. sååeh går det imod Kejserens vilje.

Der er en bog omkring det som ikke længere er cannon dog.
http://starwars.wikia.com/wiki/Death_Star_%28novel%29

Skriv ny kommentar: