Ahsoka Tano rygtes at få et eget spinoff efter sin optræden i Sæson 2 af “The Mandalorian”.

Rosario Dawson skal som bekendt spille rollen som fanfavoritten Ahsoka Tano i den kommende sæson af Disney Plus-serien “The Mandalorian“.

Men det stopper måske ikke her for den populære Ahsoka Tano, der er en central figur i Star Wars-serierne “The Clone Wars” og “Rebels”.

Det rygtes nemlig allerede, at Ahsoka Tanos medvirken i “The Mandalorian” kan være startskuddet til en egen soloserie på Disney+, skriver The Hollywood Reporter.

Er det realistisk? Ja. I begyndelsen af 2020 afslørede daværende Disney-topchef Bob Iger planerne for “The Mandalorian”.

Disney Plus-serien skulle være den centrale Star Wars-fortælling med mulighed for spinoffs til nye, populære karakterer – og en sådan kan Ahsoka Tano meget vel blive.

Læs også ‘Lucasfilm overvejer spinoff til “The Mandalorian” – her er planen‘.

Sæson 2 af “The Mandalorian” får premiere til oktober på Disney+.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Reborn Sith 1 måned siden

#10 Det synes jeg at han gør.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#12 The_Corrector 1 måned siden

Jeg elsker hvordan Ahsoka Tano gik fra, at være en hadet karakter, "Anakin Skywalker kunne ikke have en padawan", til at være måske en af de mest elskede.

Da jeg fulgte med i Rebels, sad jeg sammen med mange andre og ventede på hendes møde mod som tidligere Master aka Darth Vader, og da den kamp kom, og den endte som den gjorde, sad man nærmest med never ud til fingerspidserne, fordi var hun nu også død?

Og da vi endelig fik svaret, der var det bare mind blowing.
Personligt er det her en af de bedste kampe i Star Wars universet, fordi der er så mange følelser i den, og efter min mening er / var Ahsoka den bedste til at tag kampen op mod Vader, og rent faktisk besejre ham, det fik vi dog aldrig rigtig at se.

Når det er sagt, så jeg "næsten" ligeglad med hvem der spiller rollen som hende, bare Disney gør det ordentligt, og at de også huske hendes ikonisk white lightsabers, da hun hverken er en Jedi eller Sith, så det er yderst vigtigt, at hun har white ligtsabers.

Gravatar

#13 Mads47 1 måned siden

#10 Ja det synes du måske ikke han gjorde, men jeg synes nu han gjorde det godt. Men du dømmer skuespilleren på et meget spinkelt underlag og det er bare lidt søgt når vi stadig kun har set ringe fanmade mashups og intet officielt.

#12 Ja det er en sjov udvikling hun som karakter er gået igennem. Jeg elsker hende både i Clone Wars og Rebels. Dog hendes debut i Clone Wars filmen er ganske hæslig og det er jo enlig der hadet startet. Men de fik rettet godt og grundigt op på hende igennem serien.
Gravatar

#14 The one is back 1 måned siden

En være kunne spil Han Solo nu hvor de gammel star wars film har være der i mange år, så der skulle være tid til at øver sig på finesserne
Gravatar

#15 The one is back 1 måned siden

Gravatar

#16 Mads47 1 måned siden

En impression er ikke et tegn på at man er god skuespiller. Så kunne man lige så godt hyre Bill Hader til at spille Arnold Schwarzenegger i action film. Impressions er et spinkelt fundament for den bærende rolle i en film.
Gravatar

#17 Johnny42 1 måned siden

Ja vi havde ikke brug for en Han Solo klon i Solo, men en som gav sin egen fortolkning af Han Solo karakteren og her leverede Alden Ehrenreich varen, første gang virkede det lidt mærkeligt at se andre end Harrison Ford i rollen, men herefter var jeg solgt og jeg ser BÅDE Harrison Ford og Alden Ehrenreich som Han Solo.

Der kan være mange bud på hvem der skal spille Ahsoka Tano, men de har holdt castings, så vi må have tiltro til at de har valgt den bedst egnede. Indtil vi ser hvordan Rosario Dawson performer på skærmen vil jeg ikke tage stilling til om der var en anden man burde have valgt. Samme holdning har jeg til den nye Batman film, hvor jeg først tager stilling når jeg ser filmen.
Gravatar

#18 Mads47 1 måned siden

#18 Jeg er helt enig, jeg synes Ehrenreich giver os en god udgave af Han Solo. En ung og lidt mere naiv Han, en der stadig er optimist. Hele hans krops facon og mannerism er spot on på Harrison.

Jeg er enig i at man ikke skal dømme casting valg før man har set det endelige produkt. Jeg var en af dem der dømte Ben Affleck da han blev castet som Batman og hold nu op hvor tog jeg fejl.
Gravatar

#19 The one is back 1 måned siden

Så forstår jeg ikke hvorfor man skulle se Gammel cast i epic 7 og 8 og 9 Så kunne man lige så godt have et ung cast hvor man se at de får børn og 20 år efter så bull shit du siger Mads47
Gravatar

#20 Mads47 1 måned siden

#20 Undskyld men det er helt sort det du siger, jeg kan ikke se hvad casting af en tegnefilms karakters live action debut har noget at gøre med at det originale cast genoptager deres roller i en sequel trilogi.

Det er to helt forskellige ting og sammenligningen virker søgt. Du snakker i øst og vest og forholder dig ikke på nogen måde til noget af det jeg skrevet fra starten af, det bliver lidt svært at have en debat når du går ud af en ny tangent i hvert indslag.

Skriv ny kommentar: