Lucasfilm er angiveligt på vej med en serie i seks afsnit om Obi-Wan Kenobi.

I 2017 kom det frem, at Lucasfilm arbejdede på et “A Star Wars Story”-spinoff om Obi-Wan Kenobi med Stephen Daldry ansat som instruktør.

Sidste år forlod Daldry imidlertid projektet, efter Lucasfilm og Disney valgte at sætte alle “Star Wars”-spinoffs på pause – læs om det her.

Det skete i forbindelse med “Solo: A Star Wars Story”-floppet, hvilket fik Lucasfilm til at skifte “Star Wars”-strategi med mindre fokus på film – større fokus på serier.

Men idéen om en Obi-Wan Kenobi-fokuseret fortælling er ikke død.

Nu kan Star Wars News Net afsløre, at Lucasfilm har store planer om en serie med Obi-Wan Kenobi som den centrale karakter.

Der bliver angiveligt tale om en afgrænset serie i seks afsnit med premiere direkte på den kommende streaming-tjeneste Disney+.

Tidligere har der været spekuleret i, om Obi-Wan Kenobi-filmen kunne få premiere direkte på Netflix-konkurrenten fra Disney – læs om det her.

Nu sker det tilsyneladende som serie.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 The one is back 2 måneder siden

hvorfor 6?
Gravatar

#2 Geekalot 2 måneder siden

Kan man håbe de vælger Ewan til rollen igen, han var noget af det eneste positive der var ved de sidste 3 film Lucas lavede.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 2 måneder siden

#2 Han dukkede i hvert fald op til 'Solo'-premieren, så de har ikke glemt ham.
Gravatar

#4 Mejse 2 måneder siden

#2 kan næsten ikke forestille mig de vælger en anden, de har nok "kapow" til at hive ham ind i en serie, især en forholdsvist kort en :)

men er enig, lad os håbe de holder fast i ham :D
Gravatar

#5 Johnny42 2 måneder siden

Yes sir.

Det ville have været en elendig ide med en film, eller endda trilogi af film søm der også har været rygtet - som jeg jo alligevel ville have set, hvis det var blevet en realitet. Biograffilm, og specielt Star Wars biograffilm skal være episke i skala, og det ville have fjernet noget fra karakterrn Obi-Wan for selvfølgelig skulle han op mod en skurk - Darth Vader, Maul endnu endnu engang eller en ny skurk.

Det behøver han ikke i serien og man kan gå dybere ned i hans forhold til kraften, hans tvivl og selvbebrejdelser.

Det var også det de burde have gjort med fortællingen om Han Solos unge år.
Gravatar

#6 Mads47 2 måneder siden

Jeg er altid klar på mere Obi-wan, især med Ewan. Jeg er ligeglad om det er en film eller mini serie. Bare der kommer mere. En mini serie om en ung Palaptine imens han er lærlig til Plaguies er også noget jeg rigtig gerne vil se.
Gravatar

#7 Gorman 2 måneder siden

Hmm det bliver sværere og sværere at undgå Disney+
:)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 The one is back 2 måneder siden

En mini serie om Snoke

Skriv ny kommentar: