John Boyega mistede sit manuskript til “Star Wars: The Rise of Skywalker” – blev sat til salg for 65 pund. 

Tidligere på ugen kunne instruktør J. J. Abrams afsløre, at en unavngiven skuespiller havde fået sit manuskript til “The Rise of Skywalker” stjålet – læs om det her.

Nu står Finn-skuespilleren John Boyega frem og indrømmer, at det var ham, der ikke passede godt nok på sit manuskript, som blev taget fra hans lejlighed.

Tyven havde dog ikke den store tiltro til værdien af det ægte manuskript. Startprisen på eBay lød på 566 kroner.

Læs også ‘Star Wars-stjerne rapper handlingen til hele ‘Skywalker Saga’ – glemmer Jar Jar Binks‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.

 Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg troede faktisk der var strammere sikkerhed omkring håndtering af manuskripter. Jeg troede faktisk at hvis de overhovedet fik noget udleveret, så var det få timer før scenen skulle filmes, og hver enkelt kun fik det udleveret, der var vigtigt for deres rolle, og at alt skulle afleveres igen når de var færdige med dagen, samt at alle mobiltelefoner skulle afleveres et bestemt sted, før de overhovedet fik lov til at blive lukket ind til produktionen.

Under alle omstændigheder er der nok ikke tale om det fuldstændige komplette manuskript, og vedkommende der satte det til salg valgte nok at sætte startbuddet så lavt for at forsøge at slippe under Disneys radar.

Det ville nok også blive gravet frem før eller siden hvem der mistede manuskriptet, så derfor er det klogt af John Boyega at gå ud med det nu.

Skriv ny kommentar: