Jamie Linden (“Dear John”, “We Are Marshal”) har skrevet manuskriptet til Carolyn Parkhursts bestseller “Dogs of Babel”, der langt om længe ser ud til at blive filmatiseret.

Det er nemlig blevet offentliggjort, at Mandate Pictures har hyret Steve Carell til hovedrollen i dramaet, der beskrives som en tragisk og smuk historie om kærlighed og tab. Samtidig vil Carell fungere som producer på projektet.

Filmen handler om en professor i lingvistik ved navn Paul (Carell), som en dag finder sin kone død i parrets baghave. Politiet mener, der er tale om en ulykke, men Paul er ikke helt så sikker. Eneste tilstedeværende ved ulykken var parrets hund, så for at opklare konens død beslutter Paul sig for at lære hunden at tale.

En af producerne til filmen, David Heyman, er begejstret for valget af Carell: ”Steve er en af de få skuespillere, der både kan få dig til at skraldgrine, men samtidig besidder den dybde, der frembringer oprigtige følelser. Vi kan næsten ikke vente med at se, hvordan han fortolker rollen.”

Der er endnu ikke fundet nogen instruktør til filmen.

Se også: Først på Filmz: Klip fra “Date Night” med Steve Carell og Tina Fey.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The Dark Knight 11 år siden

Det ville være så fedt at se hunden klojse med talen som steve carrel gør her:

(1:36)
Gravatar

#2 X&O 11 år siden

Syntes egentlig konceptet er ret fedt, selvom jeg aldrig rigtig har set det brugt med succes. Måske lige med undtagelse af Antichrist, men det kan vist ikke just kaldes en komedie.
Gravatar

#3 GoBBLeS666 11 år siden

Lyder egentlig ganske underholdende...

Skriv ny kommentar: