Nu hvor Steven Soderberghs “The Man From U.N.C.L.E.” er røget i vasken, har den travle instruktør straks kastet sig over et nyt projekt, der skal udfylde hullet.

Se også: Steven Soderbergh dropper sin spionfilm.

Der er tale om et nyt projekt med Scott Z. Burns, som også stod bag Soderberghs “Contagion”, der indtil videre går under navnet “The Bitter Pill”.

Filmen vil ligesom “Contagion” være en thriller med et videnskabeligt twist.

Det, at Soderbergh har kastet sig over endnu et projekt, kommer lidt som en overraskelse, siden instruktøren har været meget vokal omkring sit ønske om at stoppe karrieren, efter han har lavet de film, han på nuværende tidspunkt har planlagt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Kiksmann 11 år siden

Han har nok glemt at han ville stoppe
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 Highland Park 11 år siden

Det, at Soderbergh har kastet sig over endnu et projekt, kommer lidt som en overraskelse, siden instruktøren har været meget vokal omkring sit ønske om at stoppe karrieren...
Han synger vel falsk.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 the_paki_don 11 år siden

Vokal? Ej, det går jeg helt konsonant over.

ON TOPIC:

Ja, det er da besynderligt, men måske han bare har været i en bitter fisse periode, som man kan genkende fra "Jeg skal ALDRIG have en ny kæreste igen" eller "Jeg skal ALDRIG drikke igen" samt "Jeg vil ALDRIG købe aktier igen efter råd fra Sydney Lee".

Man gør det jo igen.
Gravatar

#4 Frederik 11 år siden

Nej, det er bare Filmz.dk der mangler dele af historien. Han har altid planlagt to film før han stoppede (eller holder pause).


Hans Liberace-film med Michael Douglas og Matt Damon starter ikke før næste sommer, så han har altid villet lave en film før den. U.N.C.L.E var planlagt men blev ikke til noget, så han har fundet et nyt.
Gravatar

#5 Frederik 11 år siden

Woops, double post!
Gravatar

#6 filmkorn.dk 11 år siden

Hvad skete der med hans planer om at droppe sit instruktør-job og bliver kunstmaler???
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 Highland Park 11 år siden

#6: Han skiftede vokal.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#8 jdreng 11 år siden

Endnu en Filmz-nyhed baseret på en dårlig, direkte oversættelse af et amerikansk forlæg. Man kan altså ikke være vokal om noget på dansk, selv om sagtens kan være vocal about something på engelsk.

Anywho, så har han jo hele tiden planlagt en film før Liberace, og han skal tilsyneladende også instruere Arthur & Lancelot, så vi får nok tre film fra ham, inden han finder akvarelfarverne frem.

Personligt synes jeg, hans film er af for svingende kvalitet til, at man for alvor kommer til at savne ham. Traffic, The Limey og Sex, Lies & Videotape er gode film, og Ocean's ...-filmene er underholdende, men Erin Brochovich og hans kedelige Solaris-remake kunne jeg personligt godt have undværet.

Skriv ny kommentar: