Disney og Lucasfilm var helst fri for gode råd fra George Lucas i forbindelse med skabelsen af “Episode VII – The Force Awakens”. Anderledes stod det til med Steven Spielberg, der fik afgørende indflydelse på den store stjernekrigssucces.

Se også: Video: Sådan ville George Lucas’ “Episode VII” have set ud

Det er CinemaBlend, der nu kan fortælle, at Steven Spielberg tilføjede afgørende action til to scener i J.J. Abrams’ reboot af “Star Wars”-sagaen.

Den første scener er den, hvor Finn og Poe Dameron er nødlandet på Jakku efter flugten fra The First Order. Her ‘spises’ flugt-fartøjet af en slags kviksand, hvorefter der oprindeligt ikke skete mere.

Men så foreslog Spielberg en eksplosion, der afslutter scenen på eksplosiv vis for Finn.

Den anden ændring fra Spielberg skete i den centrale scene imellem Rey og Kylo Ren, hvor de kæmper med lyssværd inde i skoven til sidst.

Steven Spielberg foreslog at tilføje væltende træer til scenen, hvilket Abrams derefter fik tilføjet med CGI.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Silver666 5 år siden

Force Awakens var ikke en Reboot men en fortsættelse
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Reboot betyder bare genstart af en allerede etableret franchise. Det må ikke forveksles med remake, der er en genindspilning. Men du har helt ret i, at man sagtens kunne skrive fortsættelse også.
Gravatar

#3 Lard Hanson 5 år siden

#softreboot
Gravatar

#4 Lard Hanson 5 år siden

Soft reboot - nu med link
Gravatar

#5 Tjernobyl 5 år siden

Jeg genså filmen i går og studsede netop over den komplet overflødige eksplosion efter Tie Fighteren er blevet slugt af sandet.

Skriv ny kommentar: