Store filmtitler ryger online efter omfattende hacking hos Sony


Det har været en slem uge for Sony. I sidste uge fik det verdensomspændende firma hacket sine computere og måtte stoppe arbejdet på kontorerne i blandt andet New York City og Los Angeles. Hen over weekenden blev Sony så udsat for endnu et hacker-angreb og denne gang gik det ud over flere af deres kommende filmtitler. Det skriver Deadline.com

Se også: ”Expendables 3″-producer: Vi vil gå efter filmpiraterne

DVD-screenere af den biografaktuelle ”Fury” samt de kommende dramaer ”Mr. Turner”, ”Annie” og “Still Alice” ligger nu tilgængelig på online fildelings-hjemmesider som Piratebay og Kickasstorrent.

Remaket af musicalen “Annie” er den største titel i rækken af lækket materiale, men også “Still Alice” er en titel, Sony forventer sig meget af – især hvad angår Oscar-uddelingen til næste år.

Hackerne, der går under navnet ‘Guardians of Peace’, har fået Sonys computere til at fryse fast på et screenshot med beskeden “Hacked by #GOP”.

”Tyveriet af indholdet fra Sony Pictures Entertainment er kriminelt, og vi arbejder tæt sammen med de retshåndhævende myndigheder for at få hånd om problemet,” udtaler en talsperson for Sony Pictures Entertainment.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: