Darth Maul serie Disney Plus Star Wars / Filmz.dk

Stort Star Wars-rygte: Darth Maul får egen serie på Disney Plus


De bedste dele af “Solo”-universet får tilsyneladende nyt liv på Disney+.

Han var den store cameo-overraskelse i slutningen af “Solo”, der floppede i biografen. Nu kan Darth Maul dog gøre nyt comeback i egen Star Wars-serie.

Lucasfilm arbejder angiveligt på en Star Wars-serie om den kriminelle organisation fra “Solo” med navnet Crimson Dawn og fokus på Darth Maul, erfarer The Direct.

Også Emilia Clarkes “Solo”-karakter Qi’ra skal angiveligt medvirke i Disney Plus-serien.

Lucasfilm har dog flere planer med Darth Maul, der også er udset til at medvirke i en flashback-scene i Obi-Wan Kenobi-serien.

Læs også ‘Star Wars-rygte: “Solo”-stjerne gør comeback i serie på Disney+‘.

Senest er Donald Glover også blevet teaset et Star Wars-comeback i “Solo”-rollen som Lando Calrissian.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 5 måneder siden

Jeg synes den måde han blev dræbt på (for anden gang), ikke var særlig god, og det var nærmest et antiklimaks. Da han døde første gang, rørte der mig ikke da jeg ikke kendte noget til han karakter, ud over at han havde et sejt lyssværd.
Han er nærmest prequels versiipnen af Boba Fett.

Men det var så noget af det bedste fra Clone Wars, da de bragte ham tilbage, og den bedste cameo i Star Wars, da han var med i Solo, og faktisk også en cameo det giver mening, når man ser på hvad han forsøgte i Clone Wars.

Underverdenen og de kriminelle syndikater er noget jeg har ønsket at se længe, så forhåbentlig bliver det til virkelighed. Og så er det så interessant hvordan karakteren portrætteres i en længere serie, for han er i hvert fald ikke blødsøden. Så en masse drab/likvideringer fra Mails side, tak.

Skriv ny kommentar: