Apples kommende streaming-tjeneste er i problemer – chefen vil kun have familie-venligt indhold.

I 2017 blev det annonceret, at Apple arbejder på en egen streaming-tjeneste – læs om det her.

Tjenesten har et års-budget på en milliard dollars til at købe og skabe originalt indhold.

Men nu er tjenesten kommet i problemer – og det inden, at den er kommet i luften.

For Apple-chef Tim Cook er fanatisk i sin censur af indholdet på streaming-tjenesten, skriver Wall Street Journal.

Her er bandeord, sex og vold helt forbudt. Og det gør det vanskeligt at producere spændende indhold til tjenesten.

Således droppede Cook personligt den første drama-produktion fra Apple med titlen “Vital Signs”.

Serien handlede om hiphop-legenden Dr. Dre, men også om en verden med stoffer, sex og våben. Og det blev altså for meget for Apple-chefen.

Derfor bruger streaming-cheferne Zack Van Amburg og Jamie Erlicht – der stod bag “Breaking Bad” – store mængder tid på at overbevise Tim Cook om enkelte projekter.

Tim Cooks strategi kan dermed udskyde lanceringen af tjenesten, da det er vanskeligt for det kreative hold at skabe spændende nok indhold, der kan konkurrere med Netflix, Amazon og HBO.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Justin 3 år siden

også døde den tjeneste
Gravatar

#2 Ryder666 3 år siden

Thank god for Netflix and HBO.
Det kunne Disney og Apple godt lære noget af. Hvad er der blevet af ''der skal være noget for alle konceptet?'' Er så træt af at det er det børnevenlige der dominerer så kraftigt på markedet pt. Hvornår får vi f.eks en streamingtjeneste der er mere genre-bestemt?? Altså udelukkende R-rated gyserfilm osv. Ved dog godt at man kan søge pr kategori hos f.eks Netflix, men prøver bare at at statuere et eksempel.

Og så er det heldigvis godt at jeg kun streamer én sjældent gang i mellem. Foretrækker nu det fysiske medie. Så i princippet kunne jeg godt være lidt ligeglad, men alligevel!!!
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 det gør vi når det kan betale sig økonomisk.....det kan det ikke, at opsætte og vedligeholde en velkørende streaming tjeneste, er for dyrt til at det giver mening.

men kunne da være rart :)
Gravatar

#4 Star Trek fever 3 år siden

Må håbe den hellighed bider dem bag i....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Nå ja kommer ikke som nogen overraskelse, da mere og mere derovre bliver styret af det kristne højre.

Ændrer dog intet for mig da jeg ikke skal have nogen af deres produkter.

Men jwg vil dog sige at det er muligt at lave interessante film uden nogen særlig høj reting. Alle Star Wars film før episode III: Revenge of the Sith havde en PG rating, men hvis det skal forstås helt bogstaveligt med ingen vold, så ville ingen af de film være tilladt på tjenesten.

Jeg har lidt svært ved at se hvilke film/serier de så kan lave, for i de fleste er der en eller anden form for konflikt, der ofte involverer vold. Måske komedier, men her er der jo også nogen, der kan blive stødt.
Gravatar

#6 OliverDK 3 år siden

Svært at vurdere om det er klogskab eller galskab.

Klogskab: Hvis det lykkes Apple at skabe en børnevenlig tjeneste, som børn verden over skriger efter og som samtidig er garanteret sikker, så betvivler jeg ikke at mange forældre springer på.

Besøger jeg venner og bekendtskaber, så finder man tit deres børn (små som store) klistret til Ipad'en og igen finder Apple en vej til at skabe interesse for deres tjeneste som et "must have for disse børn" så er der garanteret en guldkalv med $$$ lige i forét måned efter måned.

Galskab: Skulle overstående ikke lykkes. ;P
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

det kan sagtens være et ganske fornuftigt træk, som #6 siger, kan også ende med at dræbe dem :P men altså det er apple, så alt efter hvordan de skruer det sammen, angående abonnement, så skal de jo nok få kunder nok, men tænker det mere bliver en ting som Amazon video, hvor det mere er en slags ekstra lokning, end noget der som sådan skal være en selvkørende forretning med overskud (selvom det altid er at fortrække)

#5 uha de må blive forvirret derovre, når alt åbenbart er styret af det kristne højre, eller ekstreme venstre.....de fleste er altså bare helt almindelige folk :P
Gravatar

#8 Geekalot 3 år siden

Haha. De holdninger de har ved Apple, og måden de gang på gang tager røven på deres kunder, er grunden til jeg aldrig kommer til at benytte noget de laver :D
Gravatar

#9 OliverDK 3 år siden

Ud over hvad jeg nævnte i #6 så er det jo også endnu en måde at få indlemmet børn på I "Apple sfæren" allerede fra barns ben - derved har man endnu en effektiv måde at sikre loyale kunder af Apple's kerne produkter (hardware). Egentligt en genial forretningstrategi hvis man tænker over det.

Skriv ny kommentar: