De amerikanske anmeldere har ikke været nådige ved DC Films’ “Suicide Squad”. Den er blevet slagtet. Men det er instruktør David Ayer ligeglad med – han har lavet den for fans, ikke anmeldere.

Se også: DC-fans vil lukke Rotten Tomatoes efter “Suicide Squad”-kritik

For David Ayer fastholder, at han er stolt af filmen, selv om den aktuelt har slatne 31 % hos Rotten Tomatoes:

”Jeg elsker filmen og tror på den. Har lavet den for fans. Den bedste oplevelse i mit liv,” skriver instruktøren på Twitter.

Det var nogenlunde den samme melding, der kom fra Zack Snyder og resten af “Batman v Superman”-holdet, da de amerikanske anmeldere også var hårde ved den tidligere på året.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 David Munch 5 år siden

Fans vil have en dårlig film. Gotcha.

Jeg kan forstå fanservice i en film, men de fleste fans har vidst nogenlunde samme forventninger til en film generelt, som alle andre har.
Gravatar

#2 HighFlyer15 5 år siden

David Munch (1) skrev:
Fans vil have en dårlig film. Gotcha.

Jeg kan forstå fanservice i en film, men de fleste fans har vidst nogenlunde samme forventninger til en film generelt, som alle andre har.

Men mange anmeldere klager over hvor kaotisk filmen er hvilket var pointen. At filmen ikke er en særlig god film kan være en anden ting, men de fleste har anmeldt den uden at forstå karakterene
Gravatar

#3 Adagio 5 år siden

Lyder til at det anbefales lige at læse lidt op om de forskellige karaktere der findes i filmen før den skal ses.

Jeg kender stort set intet til dem, så tror at jeg måske ender med samme følelse som dem der har anmeldt dem
Gravatar

#4 Driver 5 år siden

David Munch (1) skrev:
Fans vil have en dårlig film. Gotcha.

Jeg kan forstå fanservice i en film, men de fleste fans har vidst nogenlunde samme forventninger til en film generelt, som alle andre har.

Det har de da ikke nødvendigvis, hvis de kender baggrundsmaterialet. Ayer taler jo om fans af Suicide Squad tegneserierne.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Geekalot 5 år siden

Tror nu det gælder hele DC at vi fans af det forstår det bedre en dem som aldrig sådan rigtig har gået op i det. Jeg har ingen problemer med det, men de burde nok tænke på at det er ikke det de kommer til at tjene store penge ved.
Gravatar

#6 Dominar Rygel XVI 5 år siden

Det virker også til, at fans af DC universet var positiv stemt overfor BvS hvor blot tegnefilm interesserede og almindelig filminteressede var kritisk overfor den.

Måske det er det Marvel kan: At lave film, der forgrener tegneseriefans med den generelle bløde masse af biografgængere??

Who knows? Jeg bliver ihvertfald dybt skuffet hvis ikke Suicide Squad er top fed.
Gravatar

#7 Nexiz 5 år siden

Dominar Rygel XVI (6) skrev:
Det virker også til, at fans af DC universet var positiv stemt overfor BvS hvor blot tegnefilm interesserede og almindelig filminteressede var kritisk overfor den....


Jeg er stor fan er DC's tegneserier og læser mange af dem, og jeg var også langt mere positivt stemt overfor BvS end mange anmeldere :)
Gravatar

#8 SublimeKen 5 år siden

Jeg har hørt at bi-karaktererne skulle være for fede, at de nailer dynamikken mellem Jokeren og Harley Quinn, at Will Smith er rigtig god Deadshot og ikke bare Will Smith igen igen, og at de nailer Amanda Waller "ondskab". At skurken og historien(missionen) i sig selv så stinker, er så hvad det er, men i det mindste virker det til at det vigtigste er på plads.

Det er hvad jeg tror han mener med at han har lavet den for fans, for det er sgu også det vigtigste at få styr på, for at tilfredsstille fans. Nemlig at ramme karaktererne. Han har dog næppe lavet en dårlig/rodet/skod historie for fans. Fans ønsker vel for helvede også et godt, stærkt og sammenhængende plot. Men det at Ayer kun har haft 6 uger til at skrive manuskriptet i, gør at jeg godt kan forstå at han er tilfreds. For 6 uger til at naile karakterne også lave en lidt skod historie, er sgu stadig imponerende.
Gravatar

#9 Pistolprinsen 5 år siden

Måske er problemet netop, at filmen er lavet til fanboys...
...og, ikke til et modent biograf publikum?!?

Jeg synes filmen suttede, og at anmelderne har ret - dårlig film - that's it!
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?

Skriv ny kommentar: