Universal Pictures har sat i gear over Super Bowl og har rykket fra startpladserne med et reklame-spot for “Fast and Furious”, den forestående fjerde film i deres populære bilræserserie. Det oktanfyldte tv-spot er parkeret her.

Filmen, der følger op på originalfilmen “The Fast and the Furious” fra 2001 samt fortsættelserne “2 Fast 2 Furious” og “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, har Justin Lin (“Tokyo Drift”) bag rattet på produktionen.

De originale stjerner, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, er atter at finde i førersæderne, mens også bl.a. Tyrese Gibson fra den første fortsættelse vil være at finde på rollelisten.

I “Fast and Furious” genoptager den tidligere straffefange Dom Toretteo (Diesel) og den forhenværende undercover-agent Brian O’Connor (Walker) deres fejde, da en forbrydelse bringer dem begge til Los Angeles. Men da de bliver tvunget til at konfrontere en fælles fjende, må Dom og Brian skabe en usikker ny alliance, hvis de skal have en chance for at udmanøvrere ham.

“Fast and Furious” fræser over danske biograflærreder 3. april.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 justjakob 14 år siden

den må jeg se! :)
Gravatar

#2 filmz-lil-wayne 14 år siden

ser frem til denne film

Skriv ny kommentar: