For et stykke tid siden kunne instruktør Zack Snyder afsløre det første kig på Ben Affleck som Batman i “Batman V Superman: Dawn of Justice”. Nu har Warner Bros. afsløret det første billede af Superman.

Se billedet ved at trykke på galleriet under billedet til højre.

Se også:
Sådan kommer Ben Afflecks Batman til at se ud – Se billedet her

Billedet viser Henry Cavill (“Man of Steel”), i hvad der højst sandsynligt er Gotham. I filmen forsøger Superman stadig at finde sig til rette på jorden, hvor han arbejder på Daily Planet sammen med Perry White og Lois Lane. men den nye film tager ham altså også til nye omgivelser som Gotham og introducerer en stor fjende i form af Lex Luthor.

Snyder fortæller, at Clark Kents møde med nye mennesker i filmen vil påvirke hans perspektiv på Jorden, og på dem han elsker. Om Batman afslører han, at vi kan forvente en ældre og trættere Bruce Wayne.

”Det er federe at se en rusten, gammel Batman tæske sine fjender”, fortæller instruktøren og tilføjer, at publikum kan forvente en mere tætpakket og episk film, hvilket nok henviser til superheltene Cyborg, Wonder Woman og Aquaman, der også dukker op i filmen.

“Batman V Superman: Dawn of Justice” har dansk premiere den 5. maj 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#31 LukasAasted 9 år siden

#28

Jo, disse film er netop lavet til folk som mig. Først og fremmest. Folk som ikke læser comic books eller læser tegneserier. Vi er på et filmforum, så herinde har nogle måske styr på den viden. Men de fleste mennesker aner da ikke hvem Wonder Woman og Aquaman er, selvom nogle måske, som mig, har hørt deres navne før. Jeg kender ikke din omgangskreds - måske bruger du og dine venner meget tid på comic books og animerede film- og tv-serier. Men jeg vil vove påstå at det ikke er en "normal" hobby som det måske var engang. Tjo, Batmans origin story har de fleste nok nogenlunde styr på, men han er jo ikke den eneste bold som Zack Snyder har i luften. Og det er alle de andre bolde som for alvor gør mig utryg.

Ja... Fin gennemgang af Batmans origin story, men læser du ikke mine beskeder? :D Først remser du op hvor figuren Batman har optrådt gennem tiderne og nu giver du en lang origin story. Tak for det, men jeg kender godt Batman og jeg ved godt at karakteren er populær. Vi er bare uenige med hensyn til karakteren. Du synes at Batman bare er Batman og at han er en simpel karakter, hvor jeg til gengæld mener det komplet modsatte. Jeg synes bestemt ikke at karakteren er simpel. Jeg er ikke glad for at han er med i denne kommende film, da jeg ikke synes at der er plads til ham. Jeg ville elske at have en solofilm i første omgang med Ben Affleck i hovedrollen. Men igen, det er ikke ham som er mit store problem. Jovist, han er et problem, men en film med en velkendt Superman og en ukendt Batman burde måske kunne lade sig gøre. Mit store problem er at filmen er fyldt til randen med alle mulige andre superhelte og superskurke. Nogle kender man i forvejen, men man kender ikke DEN her version af dem - udover Superman fra Man of Steel.

Så bringer du også box office på banen. Jeg har aldrig tvivlet på at filmen nok skal blive en enorm pengemaskine. Transformers slår for tiden rekorder over hele verden, selvom det er en rigtig lortefilm. Det er jo aldrig penge jeg har snakket om. Jeg har spekuleret om hvor vidt filmen bliver god eller dårlig.

Til sidst har du en meget god pointe. Måske introduceres mange af karaktererne til sidst i filmen. I så fald har mine negative udtalelser været spild af tid, og det ville jeg blive meget glad for!
Gravatar

#32 LukasAasted 9 år siden

#29
Haha, I know, en lidt aggressiv påstand - især når man befinder sig på et filmforum :D!
Nej, størstedelen kender ham selvfølgelig, for karakteren er en stor del af kulturen. Udover filmene findes han på t-shirts, madkasser, i form af legetøj osv. Men i så fald er man blot opmærksom på karakteren. Det kan umuligt være alle der for alvor kender ham. Man bliver ikke født med viden om Batman (det burde man ellers). Der er et tidspunkt hvor man skal støde på ham for første gang, hvilket nok mest af alt hører til den helt unge generation.
Gravatar

#33 T. Nielsen 9 år siden

Sjovt så meget folk brokker sig over filmen allerede nu, på den baggrund de gør. Den største frygt burde, synes jeg, ikke være antallet af helte, men håndteringen af disse, når man kigger på hvordan Man Of Steel blev nosset op.
Baby, it's cold outside
Gravatar

#34 Batsy 9 år siden

T. Nielsen (33) skrev:
Sjovt så meget folk brokker sig over filmen allerede nu, på den baggrund de gør. Den største frygt burde, synes jeg, ikke være antallet af helte, men håndteringen af disse, når man kigger på hvordan Man Of Steel blev nosset op.


Så der os der kunne lide Man Of steel, og med Argo manuskriptforfatteren så er mine forventinger positive endnu! Ville ønske jeg kunne give alle jer der synes Man of Steel var en omgang meh eller lort men... ak kan jeg ikke :p
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#35 LukasAasted 9 år siden

#33
Jamen det er jo lige netop min pointe. Med så enormt et persongalleri kan det blive vanskeligt at håndtere karaktererne ordentligt. Zack Snyder havde problemer med at håndtere Superman i Man of Steel, så løsningen er vel ikke at smide et hav af karakterer i fortsættelsen.

Og ja... Jeg prøver virkelig at undgå, at "brokke" mig :D
Jeg forsøger bare at spekulere. Det virker måske som spild af tid, da filmen først udkommer om et år, men det er trods alt et filmforum :)
Gravatar

#36 bruno 9 år siden

LukasAasted (31) skrev:
#28
Jo, disse film er netop lavet til folk som mig. Først og fremmest. Folk som ikke læser comic books eller læser tegneserier. Vi er på et filmforum, så herinde har nogle måske styr på den viden. Men de fleste mennesker aner da ikke hvem Wonder Woman og Aquaman er, selvom nogle måske, som mig, har hørt deres navne før.


Først og fremmest: tegneserier og comic books er to ord for det samme, det er blot hhv. dansk og engelsk. Dernæst: nej, de er stadig ikke lavet til folk som dig, eller mig. Jeg ved ikke om du missede det væsentlige i mit indlæg: "De laves til et amerikansk publikum...". Er du amerikaner?

LukasAasted (31) skrev:
Ja... Fin gennemgang af Batmans origin story, men læser du ikke mine beskeder? :D Først remser du op hvor figuren Batman har optrådt gennem tiderne og nu giver du en lang origin story. Tak for det, men jeg kender godt Batman og jeg ved godt at karakteren er populær.


Jo, jeg læser dine beskeder, men jeg tror måske, at du læser mine og tolker noget andet, end hvad der står. Og ja, Batman er stadig Batman, som jeg skrev: "men grundhistorien i Batman er dels særdeles ukompliceret og dels kendt af alle" - hvad mere har du behov for at vide, for at se denne film? Filmen skal vel også have et formål med at blive lavet og her kan man jo netop fylde de detaljer på figuren, der er anderledes end Burtons, Schumachers og Nolans version, samt versionerne fra tegneserierne, animerede serier mv.. Man behøver altså ikke at starte fra hul, hvilket var min oprindelige pointe, folk kender godt til grundhistorien. Som sagt: det er under to år siden, den sidste trilogi blev afsluttet og fire linjer, der beskriver hans skabelse er lang.. arh.

LukasAasted (31) skrev:
Så bringer du også box office på banen. Jeg har aldrig tvivlet på at filmen nok skal blive en enorm pengemaskine. Transformers slår for tiden rekorder over hele verden, selvom det er en rigtig lortefilm. Det er jo aldrig penge jeg har snakket om. Jeg har spekuleret om hvor vidt filmen bliver god eller dårlig.

Dette gider jeg ærligt talt ikke at kommentere på, no offence. Men når du anklager mig for ikke at læse dine indlæg, bør du måske lige genlæse den del af mit indlæg og se på konteksten.

Skriv ny kommentar: