For et stykke tid siden kunne instruktør Zack Snyder afsløre det første kig på Ben Affleck som Batman i “Batman V Superman: Dawn of Justice”. Nu har Warner Bros. afsløret det første billede af Superman.

Se billedet ved at trykke på galleriet under billedet til højre.

Se også:
Sådan kommer Ben Afflecks Batman til at se ud – Se billedet her

Billedet viser Henry Cavill (“Man of Steel”), i hvad der højst sandsynligt er Gotham. I filmen forsøger Superman stadig at finde sig til rette på jorden, hvor han arbejder på Daily Planet sammen med Perry White og Lois Lane. men den nye film tager ham altså også til nye omgivelser som Gotham og introducerer en stor fjende i form af Lex Luthor.

Snyder fortæller, at Clark Kents møde med nye mennesker i filmen vil påvirke hans perspektiv på Jorden, og på dem han elsker. Om Batman afslører han, at vi kan forvente en ældre og trættere Bruce Wayne.

”Det er federe at se en rusten, gammel Batman tæske sine fjender”, fortæller instruktøren og tilføjer, at publikum kan forvente en mere tætpakket og episk film, hvilket nok henviser til superheltene Cyborg, Wonder Woman og Aquaman, der også dukker op i filmen.

“Batman V Superman: Dawn of Justice” har dansk premiere den 5. maj 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (36)
Gravatar

#1 Maroti 8 år siden

Hold kæft jeg glæder mig!
Gravatar

#2 tricopulus 8 år siden

ja, som sagt et flot billede :-)
Ad lucem – mod lyset
"TO BOLDLY GO WHERE NO MAN HAS GONE BEFORE..."
Gravatar

#3 Frederik 8 år siden

Jep, der er gået et par måneder og det er stadig en af de dummeste titler på en film nogensinde.
Gravatar

#4 st0rm 8 år siden

Batman fungerer fint i en verden uden superkræfter. Men han bliver bare en sølle sidekick i en verden med superhelte. Kan slet ikke forestille mig den film vil fungere overhovedet.
Gravatar

#5 LukasAasted 8 år siden

Wauw, det ser helt surrealistisk ud! Cool!
Men det bliver nok ikke en særlig god film... Marvels succes stresser DC så meget, at de har besluttet at samle alt, alt, alt for mange karakterer i én film. Det bliver garanteret en rigtig rodebutik. Men ikke desto mindre en smuk rodebutik.
Gravatar

#6 Batsy 8 år siden

Mojo_69 (4) skrev:
Batman fungerer fint i en verden uden superkræfter. Men han bliver bare en sølle sidekick i en verden med superhelte. Kan slet ikke forestille mig den film vil fungere overhovedet.


Oh you wait and see
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 Moog 8 år siden

Det ser godt nok meget CGI agtigt ud, kunne godt ligne noget fra et computerspil.
Gravatar

#8 Mikkel Abel 8 år siden

De har også fyret Henry Cavill, da CGI var langt mere troværdigt.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#9 elwood 8 år siden

Batman V Superman: Dawn of Justice

Ja jeg kan heller ikke rigtig vænne mig til titlen, men mest af af alt kan jeg ikke vænne mig til det der V som står for Vs. V kan man åbenbart godt skrive, men det bruges mest i Retsager og andent i den kategori, snakkede lidt med jOhan om det, som også havde synes det var en sjov måde og skrive det på.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 justjakob 8 år siden

#9 Jeg har lige læst i dag, at Snyder har været ude at sige, at "V" er et bevidst valg for netop IKKE, at få det til at virke som en klassisk versus titel/film :)

"Snyder also explained the 'v' in the title instead of the traditional 'vs.' They did it "to keep it from being a straight 'versus' movie, even in the most subtle way."

Men du har ret i det med retsager osv tror jeg.. har hørt at det muligvis er fordi Batman vil være den konfronterende af de to, derfor står han først i titlen.

Men ja.. Hvem ved.. Og mht. #4, så er det jo umuligt at sige, om det bliver overcrowded. Sammenligningen med Avengers er jo igen oplagt, hvor Thor, Loki, Hawkeye, Ironman, Hulk, Cap, og Black Widow er main, men hvor man også har Coulson, Nick Fury, osv.... Den film fungerede da umiddelbart godt, og var en ganske god action film i manges øjne :) Det kommer jo helt an på, hvordan de bruger karaktererne og i hvilken grad.. Det aner vi jo ikke endnu :)

On topic: Fedt billede! tonen ser mørk ud..

Skriv ny kommentar: