Susanne Bier skal instruere stjernebesat international mini-serie


Få dage før biografpremieren på Susanne Biers nye danske drama ”En chance til” har det amerikanske tv-selskab AMC (”Breaking Bad”, ”Mad Men”, ”The Walking Dead”) netop offentliggjort, at Susanne Bier skal instruere alle afsnit af ét af de mest prestigefyldte internationale tv-projekter i 2015: Miniserien “The Night Manager” efter John le Carrés populære spion-thriller fra 1993 (på dansk oversat til “Natportieren”).

Se også: Susanne Bier står bag årets største flop.

“The Night Manager” bliver den første tv-produktion af en John le Carré-bog i 20 år. Miniserien følger den tidligere britiske soldat Jonathan Pine (Tom Hiddleston), der arbejder som natportier på et europæisk luksushotel, da han bliver rekrutteret til at spile en nøglerolle i en storstilet under-cover operation for at afsløre den magtfulde og livsfarlige våbenhandler Richard Onslow Roper (Hugh Laurie).

”Det her er virkelig et drømmeprojekt for mig. Jeg har længe haft stor lyst til at lave tv, og nu får jeg lov til at arbejde med et af de mest spændende tv-projekter på det internationale marked. Det er et fantastisk cast, vi har fået med, og at det er selveste AMC og BBC, der skaber serien sammen med The Ink Factory er så vildt, at jeg må knibe mig i armen dagligt. “The Night Manager” er uden sammenhæng den største og mest udfordrende produktion, jeg nogensinde har været involveret i, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang,” fortæller Susanne Bier.

Miniserien produceres i samarbejde mellem AMC, BBC One og produktionsselskabet The Ink Factory ([url=/film/most-wanted-man-a]”A Most Wanted Man”) og påbegynder optagelser i foråret 2015 med forventet tv-premiere i 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Den fede 6 år siden

Endnu en misvisende sensationsoverskrift.

"Sjernebesat"? Der er TO skuespillere castet indtil videre. Den ene er up-and-coming (PÅ VEJ til at blive stjerne), den anden var berømt i slutfirserne og havde et par gode år i nullerne.

Skriv ny kommentar: