Det kører for Sylvester Stallone. Netop Golden Globe-nomineret for sin rolle som Rocky i den populære boksefilm “Creed”. Alligevel lægger han nu sin anden signaturrolle som krigsveteranen Rambo på hylden.

Se også: Anmeldelsen af “Creed”

Meldingen er ganske overraskende, da han tidligere har meldt ud, at en femte film om John Rambo med titlen “Rambo: Last Blood” var under udvikling. Men den idé ser nu ud til at være droppet:

”Hjertet har viljen, men kroppen siger ‘bliv derhjemme!’ Det er ligesom med boksere, der vender tilbage for én sidste runde som så bliver smadret. Overlad det til en anden,” siger Stallone til Variety.

Netop det råd følger en planlagt “Rambo”-serie, der fokuserer på Rambos søn. Tv-serien har Stallone dog intet med at gøre. John Rambo er nemlig gået på pension.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 8 år siden

Det syntes jeg er iorden.

Syntes Arnie var latterlig i den nye Terminator film (som var skrækkelig)

De første tre Rambo film (hvertfald nr 1 + 2) er klassikere i min bog, nummer 3 er ok...

Nummer 4 har faktisk fået en hel anden plads i mit hjerte end de andre. Jeg ved ikke om det er bevidst (er det sikkert ikke) - men jeg elsker den fordi den er så PISSE sjov og ultra voldelig!

Der er nogle steder i visse film, hvor det hele er så "over the top" at jeg begynder at smile og grine lidt. Og det er der SÅ meget af i Rambo 4 :-)
Det total tynde "plot" i filmen, krydret med de alt for voldelige krigs-scener - mange upassende på den hysterisk sjove måde, gør faktisk at jeg vil mene at Rambo 4 er på min Top 10 over "mega sjove film!"

...det er ros!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Jack Slater 8 år siden

I mine øjne er Rocky Balboa fra 2006 og Rambo fra 2008 nok nogle af de bedste sene efterfølgere til film serier der er lavet.

Synes de begge faldt heldigt ud og beviste at Stallone er en glimrende instruktør.

Når de så er sagt, så er det nok en meget god idé at holde men legen er god. Jeg har selv svært ved at forstå at det er 10 år siden Rocky Balboa udkom.
Gravatar

#3 Homer2000 8 år siden

Jeg synes Rambo 4 er den svageste sammen med 3eren. Elendigt skuespil og manuskript, hvor historien om de kristne missionærer der tager ud i junglen for at"redde" nogle udstødte burmesere var ekstremt tynd. Det er vel ret beset kun "First Blood" der holder 100 af alle fire film.
Gravatar

#4 Sklertic 8 år siden

Den nye Rambo var jeg ikke meget til, men Rocky var virkelig godt skruet sammen, og tog heldigvis sig selv tilpas seriøst.
Gravatar

#5 Gasivodo 8 år siden

Rambo
#3 Nu har jeg skudt for meget med TMG til ikke, at sætte pris på Rambo 4!?! (skød dog kuns på dem - der skød på os først) Med det sagt: First Blood er den bedste af de fire.

Rocky
Mangler Creed, men så vidt jeg forstår, er det ikke en Rocky film som så? Har ikke set III og V, men det kan jeg leve med;-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#6 Mr AC 8 år siden

Jeg er glad for beslutningen - der er i mine øjne ingen grund til at holde gamle (og gode) franchices kunstigt i live (jeg kigger på jer,Indiana Jones og Die Hard).
Rambo 4 er for mig en god og værdig (sen) efterfølger i Rambo-serien, men det er for mig også afslutningen.

<off-topic>
Jeg forstår til gengæld ikke hadet mod Terminator:Genisys, der i mine øjne er en klart bedre Terminator-film en de to foregående, og rent historiemæssigt for mig passer godt ind i universet, selvom noget af skuespillet får tæerne til at krumme.
Plothuller? Ja bevares, det er der i de fleste film.
</off-topic>
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#7 Mads47 8 år siden

Hm, viste slet ikke der var en Rambo 5 "på vej". Men nok for det bedste, synes kun det er den første og Rambo 4 der er noget værd, 2 og 3 er noget af det værste Steven Seagal agtgie B-film jeg længe har set. Rambo 4 er over the top action, men på en fed måde.Mr AC (6) skrev:
Jeg forstår til gengæld ikke hadet mod Terminator:Genisys, der i mine øjne er en klart bedre Terminator-film en de to foregående, og rent historiemæssigt for mig passer godt ind i universet


Helt enig, synes på ingen måder den er så slem. Det er hvad jeg forventer af en Arnold film, synes dog også af Terminator Salvation er ganske god. Hader dog T3. Havde ingen forventninger til filmen, men den var nu bedre end jeg havde forventet.

Skriv ny kommentar: