MGM har udsendt den første teaser-trailer til gyserfilmen “Carrie”, der er en genindspilning af 1976-klassikeren af samme navn, som blev instrueret af Brian De Palma ud fra Steven Kings populære første roman.
“Carrie” omhandler en teenagepige, der efter mange års fysisk og psykisk mobning i skolen og mishandling af sin fanatisk religiøse mor begynder at lange ud efter alt og alle med sine nye telekinetiske kræfter.
Chlöe Grace Moretz spiller i denne omgang titelrollen, mens Julianne Moore medvirker som den religiøse mor. Derudover er bl.a. også Judy Greer, Gabriella Wilde og Alex Russell at finde på rollelisten.
Filmen instrueres af Kimberly Peirce (“Boys Don’t Cry”) ud fra et manuskript af Roberto Aguirre-Sacasa og forventes klar i løbet af 2013.
#21 BabyJaneFirefly 12 år siden
Præcis. Bare brug filmatiseringerne af Brontë søstrenes Jane Eyre og Wuthering Heights som eksempel. De bliver da aldrig omtalt som remakes? Med tanke på hvor mange filmversioner der findes af begge, så skulle de nyeste fra henholdsvis 2010 og 2011 så være et remake af et remake af et remake af en filmatisering af en bog. Alt i alt kommer det nok lidt an på om denne version ligger sig mest op af Palma's film eller King's bog. Slutningen i filmen er jo især anderledes fra bogen.
#22 Lord Beef Jerky 12 år siden
#23 wimmie 12 år siden
Jeg tror ikke vi diskuterer ordets betydning - vi diskuterer hvorvidt den nye Carrie er lavet over en roman eller en allerede eksisterende film, og hvorvidt dette er berettiget ;)
#24 Lord Beef Jerky 12 år siden
#25 Sweetiebellefan 12 år siden
#26 BN 12 år siden
Jeg må nu også indrømme, at hvis man siger, at (eksempelvis) 'Carrie' anno 2012 er en genindspilning/et remake af 'Carrie' anno 1976, så lyder det jo som om, at 1976-filmen alene danner basis eller fundament for 2012-filmen, hvilket jo ikke nødvendigvis er tilfældet. (Jeg aner det faktisk ikke.) ... Hvis man udelukkende ELLER primært har brugt bogen som udgangspunkt for 2012-udgaven, vil jeg mene, at det er mere præcist at tale om "en ny filmatisering" (af bogen), fremfor en genindspilning af filmen.
Til sammenligning: Ridley Scotts film 'Robin Hood' kan jo heller ikke ligefrem kaldes en genindspilning af Kevin Costner-filmen fra 1991, vel?
I den slags tilfælde her er jeg fortaler for, at man kalder det en "nyfilmatisering" eller "nyfortolkning".
#27 Lord Beef Jerky 12 år siden
#28 Ispep 12 år siden
#29 BN 12 år siden
Det er jeg med på. Og jeg mener principielt heller ikke, at ordet "genindspilning" er forkert, kun at det er upræcist og grundet sin manglende præcision meget nemt bliver vildledende for dem, der ikke kender sagens rette sammenhæng.
#30 Lord Beef Jerky 12 år siden
Hermed er det konkluderet fra filmz' nok tre vigtigste og klogeste brugere (Ispep, BN og jeg), at Carrie er en genindspilning. Hej hej.