Michael Caine aner ikke, hvad “Tenet” handler om – Christopher Nolan holder det hemmeligt.

Han er fast inventar i Christopher Nolans film – fra “Inception” over “Interstellar” til “Dark Knight”-trilogien – Michael Caine har altid en rolle. Det gælder også i den kommende “Tenet”.

Alligevel aner skuespilleren ikke, hvad “Tenet”-titlen betyder, eller hvad den handler om:

”Han er så hemmelighedsfuld, han vil ikke lade mig beholde manuskriptet. Jeg lavede kun én dags arbejde, og han gav mig mine sider. Jeg gjorde min del og optog kun med  John David [Washington]. Jeg har ikke hørt noget siden,” siger Michael Caine til The Hindu.

“Tenet” er efter sigende den hidtil dyreste Christopher Nolan-film med et budget på 205 millioner dollars.

Spørgsmålet er aktuelt, om den vil fastholde sin sommerpremiere på trods af coronakrisen – eller om også “Tenet” vil blive udskudt til senere, som det har været tilfældet med “No Time to Die”, “Black Widow” og “Top Gun: Maverick”.

Læs også ‘“Tenet” fastholder sin premieredato – 3 gode grunde‘.

“Tenet” er premieresat til den 16. juli.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 6 måneder siden

Fler af den slags instruktører tak. Frem for de film, der afslører alt fra første, anden OG TREDJE akt i trailerne. Når jeg ser en film vil jeg overraskes, og ikke se alt i trailerne. Så kan jeg lige så godt kun nøjes med trailerne og spare biografturen. I IMAX fik vi en smagsprøve på TENET men ikke mere end det. Dette er en film som jeg har forberedt mig på at skulle se i IMAX, måske som den første når biograferne åbner igen.
Gravatar

#2 BlackJesus 6 måneder siden

Ja dem er der jo ikke ligeså mange penge i. Fcking fed scene man fik lov at se i IMAX til gengæld! Bedst hvis de udgiver her til sommer eller efteråret før de store film, hvis Nolan skal lave personlig indtjeningsrekord.
Gravatar

#3 BlackJesus 6 måneder siden

Sjovt alt bliver holdt hemmeligt, men vi ved nu at Caine kun har en scene med Washington

Skriv ny kommentar: