Terminator Genisys” klarede sig elendigt på hjemmebanen i USA denne sommer. Den femte i rækken indtjente ‘kun’ 90 millioner dollars i USA, hvilket ikke er meget mere end halvdelen af produktionsomkostningerne. Alligevel er det for tidligt at sende dræberrobotten fra fremtiden på pension.

Se også: Arnold Schwarzenegger: Grådighed er skyld i dårlige sequels

Det mener Skydance-chefen Dana Goldberg, der stod bag produktionen af “Genisys”. Årsagen er, at den klarede sig ganske glimrende i udlandet, hvor den solgte billetter for 350 millioner dollars. Derfor stopper franchisen ikke her, men Goldberg erkender, at der skal justeringer til:

”Vi vil lave en verdensomspændende undersøgelse, hvor vi vil tale med publikum om, hvad de virkelig elskede, og hvad der måske ikke fungerede for dem, så vi kan sikre, at det næste skridt, vi tager med franchisen, bliver det rigtige,” siger Goldberg ifølge Collider.

Dermed bliver det altså ikke så meget en justering i forhold til, hvad det amerikanske publikum ikke kunne lide, men mere i forhold til hvordan hele verden oplevede “Genisys”:

”Vi bliver nødt til at spille på verdensmarkedet. I forhold til ‘Terminator’ så reagerede verdensmarkedet positivt, men vi tager ikke let på de dårlige tal fra hjemmemarkedet.”

Der er endnu ikke meldt officielt ud om en sjette “Terminator”-film.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Jack Slater 8 år siden

Her er en idé som mange terminator fans har haft lige siden T2:

"Hvad med at lave en film som foregår i fremtiden, altså den fremtid vi så glimt af i T1 og T2"
Gravatar

#2 Lard Hanson 8 år siden

Jeg håber ikke, de spørger folk i Danmark.
Da jeg var inde og se den i biffen, lød det rent faktisk til, at folk kunne lide den :(
Gravatar

#3 Gridlock 8 år siden

Vil i vide hvad der skal fixes meget vel, kik på Terminator Salvation.
Filmen havde den rette ide.
I stedet for og køre hele rejse tilbage i tiden og lave alt muligt så lav et par film der er sat i fremtiden.

Kyle Reese omtaler John Conner med stor ærbødighed og respekt.
Jamen så VIS hvordan han opnåede den respekt, vis hvordan han gik fra blot og være endnu en overlever til og være den mand der ledte meneskeheden til sejre mod Skynet.
Gravatar

#4 KhalidHamid12 8 år siden

Nej, franchisen skal ikke justeres, den skal lukkes og slukkes.
Gravatar

#5 Hive 8 år siden

Det er for sent. De har desværre ødelagt den. Deres eneste mulighed for redning var at fortsætte fra Salvation, på trods af at den ej heller var i nærheden af at være perfekt. De 3 sidste film i franchisen har simpelthen samlet set haft for meget sløjt indhold og for lidt sammenhæng med de øvrige film i franchisen.
Gravatar

#6 Geekalot 8 år siden

Eneste jeg syntes der var dårlig ved Salvation, var Christian Bale.... han passer bare slet ikke ind i det univers. Selve ideen med filmen var fed )
Gravatar

#7 Ceepa 8 år siden

Vis noget fremtidshalløj uden for meget GCI! Så er jeg på!
Gravatar

#8 Gridlock 8 år siden

CGI er skam ganske fint selv Mad Max Fury road havde en del af det.
Hele den sandstorm scene var CGI og mange af scenerne havde lidt CGI inde over sig for og peppe dem lidt op.
MEN der er forskel på Star wars prequel CGI hvor det hele var pladret til i CGI og Mad Max hvor CGI blot bliver brugt til og komplimentere det som allerede er på scenen.

Tror det de fleste gerne vil ha er lidt ala Mad Max Fury Road CGI hvor det meste er practical effects og CGI bliver brugt til og komplimentere effekterne.
Gravatar

#9 Mads47 8 år siden

Må indrømme jeg ikke var særlig skuffet over det nyeste skud på stammen. Ikke at den var bedre end de to originale, men behøver jo ikke at overgå der der kom før, ville også være et fucked standart. Men syndes nu den var meget sjov, bedre en Terminator 3. Fandt dog Salvation som bedre film oplevelse, forstår stadig ikke alt det had til den.

Men så heller de forsatte med TV-serien, Sarah Connor Chronicles. Som ikke betragtet T3 for canon, og forsat der for film T2 slap.
Gravatar

#10 Pretty Ugly 8 år siden

Terminator: Rise of the machines - Elendige skuespillere (undtagen Arnold, ikke at han er fantastisk, men rollen som terminator er som skabt til ham) filmen virkede mere som en parodi end en fortsættelse.

Terminator: Salvation - Dygtige skuespillere, fin film indtil slutningen, der var både utroværdig (én terminator forsvarer Skynet, come on) og som også virkede som en elendig parodi og kopi, ved at terminatoren både skulle fryses og smeltes ligesom i Judgment Day!

Terminator: Genisys - Elendige skuespillere, til tider unødvendigt urealistisk, rodet historie, men alt dette til trods klart bedste fortsættelse, fyldt med underholdende og kreative ideer og scener. Ydermere viser den respekt for de originale mesterværker, og inkluderer dem også direkte.
“I read somewhere their periods attract bears. Bears can smell the menstruation.” — Brick Tamland

Skriv ny kommentar: