Det lyder ikke til, at “The Predator” bliver en middelmådig film. Du enten elsker eller hader den. Det er resultatet fra en række test-visninger af Shane Blacks reboot af “Predator”-franchisen.

Se også: ”The Predator”-skuespiller afslører plottet: Det handler om krigsveteraner

Det er Horrorfreak News, der skriver om lækkede reaktioner fra ellers strengt fortrolige test-visninger af “The Predator”. Publikum er splittede.

Særligt Shane Blacks komiske tilgang til “The Predator” har publikum det vanskeligt med. Flere hader, at “Predator”-franchisen nu skal være sjov.

Derfor er det også langt fra sikkert, at det bliver den sjove udgave, vi får at se i biografen til næste sommer.

Test-visninger bruges netop til at justere film i forhold til publikums feedback, kritik og ønsker.

“The Predator” får premiere d. 2. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Graversen 6 år siden

Test screenings: Stedet, hvor originale ideer dør til fordel for middelmådighed.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#2 Hr. Jensen 6 år siden

Humor/comic reliefs hører simpelthen ikke hjemme i Predator, eller Alien for den sags skyld. Fint nok med lidt "Catchy one liners", men så er det også dét. Når man putter (for meget) humor ind i den type film, viser instruktøren, at vi (publikum) ikke skal tage filmen for alvorligt, men også at han (instruktøren) ikke selv har taget filmen alvorligt. Publikum og instruktør distancerer filmen. Én af grundene til, at jeg fx hader "Alien 4" er nemlig den malplacerede humor.

Shane Black virker, for mig, som en kompetent instruktør og forfatter, men det er altså ikke en actionkomedie ala Lethal Weapon, Die Hard, Kiss Kiss Bang Bang vi er ude i. Det er friggin' Predator, hvor netop den creepy stemning/uhygge er noget af grundstoffet, og det bliver sgu udvandet med for meget, malplaceret humor. Håber, Shane lytter efter kritikken.
Gravatar

#3 Justin 6 år siden

Reboot og Scenematic Univers er 2 utroligt gode grunde til af holde sig væk fra biografen

Gravatar

#4 Gorman 6 år siden

#2 stort set enig i det hele
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: