Christopher Nolans “The Dark Knight” er få måneder før premieren løbet ind i problemer.

Ifølge Cinema Blend skulle filmen fornyligt være forevist et testpublikum i USA, og en scene, hvor afdøde Heath Ledger, der portrætterer den psykopatiske Joker, spiller død i en ligpose, skulle angiveligt have affødt så voldsomme reaktioner hos dele af testpublikum, at producenten Warner Bros. nu overvejer at fjerne scenen helt fra filmen.

Heath Ledger, der døde 28. januar i år, nåede at filme alle Jokerens scener, og Nolan er ved at færdiggøre filmen, som, ifølge testpublikummet, skulle være bedre end forgængeren “Batman Begins”. Dette sætter Warner Bros. overvejelser om at skære scenen væk i relief, eftersom netop Heath Ledgers præstation som Jokeren omtales som værende fremragende.

“The Dark Knight” får premiere 25. juli i år.Vis kommentarer (57)
Gravatar

#1 Nikmi 14 år siden

Er jeg den eneste der synes det ville være en lidt vattet grund til at fjerne scenen?
Gravatar

#2 cansi 14 år siden

Det er den scene, hvor han siger Why So Serious til ham den sorte i traileren. Og det må de bare ikke. Chris Nolan har hvertifald udtalt at han vil ikke ændre i filmen pga dødsfaldet, så tror heller ikke det sker.
Gravatar

#3 HonoDelLoce 14 år siden

#2

Nu er det jo ikke 100% op til Nolan at bestemme..

Men jeg håber da så absolut også, at filmen ender som Nolans egen vision..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 filmz-vento 14 år siden

Hvis scenen bliver fjernet fra biograf versionen håber jeg fandeme at den kommer med på DVD'en.

Amerikanere er sgu vattet hvad angår film.
Gravatar

#5 Collateral 14 år siden

Heath Ledger var formentlig så professionel at han, hvis man kunne spørge ham, ville mene at scenen skulle være der, ellers havde han nok brokket sig da den skulle optages. Er godt klar over at det er det faktum at han siden er død, der ændre følelserne for publikum. Men det er en rolle, og det ville være en hån mod en skuespillers minde at ændre på noget der, måske kan blive den rolle han vil blive husket allermest for. Og generelt er det også latterligt at ændre i et færdigt stykke arbejde.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#6 Syndrome 14 år siden

"skulle være bedre end forgængeren "Batman Begins""

Mmm! Looovely!
danielbloch.dk
Gravatar

#7 mar16 14 år siden

buhuu. det uhyggeligt at se ham død fordi han rigtigt er død. hvor er de vattede! det jo ikke sådan det er hans lig der rigtigt bliver vist. han var jo trods alt stadig i live dengang.

tænk hvis han bliver nomineret for en oscar?
"og bedste skuespiller præstation går til heath ledger! men han kunne ik lige idag." ville være så fedt hvis han tog røven på dem allesammen og vandt alle de fede priser og gik over filmhistorien som den bedste joker på film, der selv bringer nicholson til knæene. og så for virkelig at være en joker, ville han ikke kunne møde op og modtage priserne fordi han er død. for mig, lyder det lidt som et typisk komplot for joker-figuren: manisk og så langt ude at kun han ville kunne forstå det.
Gravatar

#8 Spanner 14 år siden

Han er da PERFEKT til at spille død!
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#9 cansi 14 år siden

#3

Chris Nolan har Final Cut over alle sine film. Ham og hans kone er producer på filmen, og deres executive er Michael Uslan som er en legende indenfor superheltefilm. Og de har alle 3 udtalt, at de ikke vil ændre noget i filmen pga dødsfald for de var sikre på at Heath Ledger var helt vild stolt over hans præstation.
Gravatar

#10 filmz-vassago 14 år siden

#9: Det ændrer ikke på at det oftest er filmselskabet der i sidste ende ejer filmen, og typisk har retten med sig, hvis de mener, at der er ting som kan have en negativ effekt på omsætningen, deres ry eller noget helt andet.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock

Skriv ny kommentar: