Den kommende film “Everything’s Going to be Great” er instrueret af Jon S. Baird. Lige nu har Baird fået et par nye stjerner med på sit skuespilhold.

Bryan Cranston og Allison Janney er blevet castet i irerens kommende spillefilm. “Everything’s Going to be Great” handler om store drømmere, som ikke nødvendigvis får forløst deres drømme. Familien Smart flytter fra den ene stat til den anden. Mens de har svært ved at vende sig til en ny og fremmed tilværelse, forsøger de at finde forsoning ved at tage del i det lokale teater.

Både Cranston og Janney har haft lange karrierer, der begyndte i 80’erne og er fortsat frem til nu. Cranston er mest kendt for sine roller som fædrene Hal Wilkerson i “Malcolm in the Middle” og Walter White i “Breaking Bad”. Janney har indtaget flere morroller, blandt andet den overbærende mor i serien “Mom” og som Tonya Hardings tyranniske trænermor i “I, Tonya”. At sidestille Janneys og Cranstons to præstationer fortæller meget om skuespillernes rækkevidder.

Instruktør Jon S. Bairds film om videospillets Tetris blev udsendt på Apple TV+ for en måned siden. Se traileren her.

Hvilke roller Cranston og Janney har fået i filmen, er endnu ikke offentliggjort. Til gengæld ved vi, hvem de kommer til at spille sammen med. Benjamin Evan Ainsworth, som spillede med i “The Haunting of Bly Manor” og Jack Champion relativt frisk fra sin præstation i “Avatar: The Way of Water” er også at finde på rollelisten. Filmen er skrevet af Steven Rogers (“I, Tonya”). Produktion er endnu ikke gået i gang, og premieredatoen er endnu ikke sat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: