Temuera Morrison er intimiderende som den grønklædte tidligere dusørjæger Boba Fett i den første trailer til karakterens egen “Star Wars”-spinoff.

I galaksen langt, langt borte synes vi ofte at vende tilbage til steder, vi har stiftet bekendtskab med tidligere. “The Book of Boba Fett” er ingen undtagelse.

Her følger vi den titulære fanfavorit efter at have overtaget territoriet på ørkenplaneten Tatooine, der førhen var styret af Fetts tidligere arbejdsgiver, Jabba the Hutt. Fra sin trone må Fett nu forsøge at navigere i galaksens underverden sammen med sin højre hånd, lejesoldaten Fennec Shand (Ming-Na Wen).

Dave Filoni, Jon Favreau, Kathleen Kennedy og Colin Wilson, der alle agerede executive producers på “The Book of Boba Fett”-forgængeren “The Mandalorian”, genoptager deres roller på den nye serie — denne gang sammen med “Sin City”-instruktør Robert Rodriguez, der har instrueret flere episoder.

Den kommende serie er blot den anden live-action “Star Wars”-serie på Disney+, men der er mange flere på vej. Både den nye sæson af “The Mandalorian”, den kommende “Rogue One”-prequel “Andor” og “Obi-Wan Kenobi” står til at få premiere i løbet af 2022. Derudover kan vi også glæde os til et gensyn med Rosario Dawsons Jedi, Ahsoka, i serien af samme navn.

Læs også: “Hayden Christensen skal spille Anakin Skywalker i ‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka'”

“The Book of Boba Fett” får premiere på Disney+ den 29. december.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 GoyleFromTheFitnessClub 2 år siden

Jo tak
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#2 Pistolprinsen 2 år siden

Jeg ved snart ikke - er der ikke snart ved at være malket nok på den ide - I'm looking at you Prequels, Sequels, Spin-offs, TV-series, Animations, etc...

Hvad med noget ny-tænkning?
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#3 KE!Z 2 år siden

syntes altså også det ligner The madalorian for meget .
Kingslayer.....
Gravatar

#4 Reborn Sith 2 år siden

#2 Jeg tænker bare at de laver det folk vil se. Jeg ser i den grad frem til alle de nye serier og film.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 OliverDK 2 år siden

Jeg kommer jo nok til at se den og kommer jo nok til at glemme den igen efter få dage, som med det meste Disney står for i disse dage. Eller med andre ord det virker på mig, som endnu en sikker metervare fra Disney. Er det godt eller skidt? Tjah, jeg tænker jeg kører træt i det, som med Marvel. En dag håber jeg, at se Disney satse og vi får se noget reelt nyskabende.
Gravatar

#6 Quadlegg 2 år siden

#2

Når de nu har en af de mest sete franchises på kloden, hvorfor så ikke bruge det? Måske er du træt af det, men seertallene er bestemt ikke enige med dig
Gravatar

#7 Pistolprinsen 2 år siden

#4 og #6: Jeg har det nok som #5 - ser den (og, kommer dermed til at får det til at se ud som om serien har 1000vis af elskere), men efterspørger blot nytænkning.
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: