Amazon-serien “The Boys” er langt mere populær en “Defenders”-serierne hos Netflix.

Daredevil og de andre Defenders-helte fra Marvel satte ny standard for superhelte-serier hos Netflix. Og de blev hurtigt populære.

Men nu overgår Sæson 1 af Amazon-serien “The Boys” Marvel-heltene hos Netflix, skriver ScreenRant.

Kigger man kun på Sæson 1, så åbnede “Jessica Jones”, “Luke Cage” og “Iron Fist” dog alle bedre i den første uge end “The Boys”.

Men Amazon-heltene er langt mere holdbare. Fra udgangen af uge 1 og frem er “The Boys” langt mere populær end Marvel-heltene, der da også er blevet droppet af Netflix.

“The Boys” er derimod blevet fornyet til en Sæson 2 – se det første billede her.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Elgsdyr 8 måneder siden

Al succes til 'The Boys' er i den grad velfortjent. Den serie er forbandet genial på alle måder og giver massivt baghjul til alle andre superhelte-serier.

Mht. til de stoppede Marvel serier på Netflix, så er det tidligere meldt ud, at Disney/Marvel har "trukket dem hjem", fordi de ønskede selv at producere og distribuere dem på egen tjeneste trods af succes med specielt Daredevil og Jessica Jones.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 Netflix havde retten til at forlænge eller aflyse Marvel-serierne - ikke omvendt. Pris og længde på serierne kunne Netflix dog ikke ændre på, hvilket i sidste ende førte til aflysningerne. Mere her: https://filmz.dk/derfor-droppede-netflix-alle-marv...
Gravatar

#3 Mejse 8 måneder siden

fortjener bestemt en masse succes :)
Gravatar

#4 kblood 5 måneder siden

Ja... den måske endda den bedste på Amazon Prime. Virkeligt god.

Skriv ny kommentar: