Det er tilsyneladende ikke kun USA, der har fået fingrene i superhelteserummet Compound V.

Inden længe skal vi nemlig forbi deres latinamerikanske naboer for at følge en ny fortælling om superhelte, knap-så-super-helte og skruppelløse skurke.

Deadline har erfaret, at en spinoff-serie til Prime Videos umådeligt populære superheltesatire “The Boys” er undervejs med “Blue Beetle”-forfatter Gareth Dunnet-Alcocer ved roret. Serien, der har fået titlen “The Boys: Mexico”, har de to “Y tu mamá también”-stjerner Diego Luna og Gael García Bernal med ombord som executive producers.

Luna, der også er kendt for sin hovedrolle i den fænomenale “Star Wars”-serie “Andor”, og Bernal, som sidste år sluttede sig til MCU i “Werewolf by Night”, overvejer også muligheden for at spille med i serien, selvom de i så fald ikke ville spille ledende roller.

Eric Kripke, Seth Rogen og Evan Goldberg – tre af de kreative hoveder bag Prime Video-franchisen – er executive producers på serien. Der skal også findes en co-showrunner, som skal arbejde sammen med Dunnet-Alcocer.

“The Boys: Mexico” bliver den tredje spinoff-serie i “The Boys”-universet. Sidste år fik vi den animerede “The Boys Presents: Diabolical”, mens vi i år tog på college i “Gen V”, der formåede at bringe en mistet gnist tilbage til superhelte-franchisen.

Du kan læse vores anmeldelse af “Gen V” lige her.

“The Boys: Mexico”, der bliver optaget i det titulære land, har endnu ikke begyndt casting, så hvornår vi skal forvente at se serien er stadigvæk uklart.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 6 måneder siden

Hvis det bli'r ligeså ringe som det woke-lort de fik lavet med 'Gen V', så kan det være det samme.

Utroligt, at man kan lave en så fed serie, og så skal benytte det til at proppe propaganda ned i halsen på folk i spin-off.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#2 [ikke godkendt bruger] 5 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]

Skriv ny kommentar: