Sony Pictures kunne for få måneder siden annoncere, at to spin-offs i Spider-Man-serien omhandlende henholdsvis Spider-Mans nemesis, Venom, og superskurkegruppen The Sinister Six var på vej. Nu har den sidstnævnte film så fået en instruktør tilknyttet.

Se også: ”The Amazing Spider-Man”-spin-offs om Venom og The Sinister Six på vej

Det er “The Cabin in the Woods”-instruktøren, Drew Goddard, som har fået tjansen. Foruden at instruere filmen er Goddard også tilknyttet filmen som manuskriptforfatter. Der er endnu ingen officielle informationer om filmens handling, men fra tegneserierne ved vi, at The Sinister Six er en superskurkegruppe, der består af flere af Spider-Mans mest prominente modstandere – heriblandt Doctor Octopus, Electro, Mysterio og Vulture.

Filmen har endnu ingen officiel titel eller udgivelsesdato. Derfor er det heldigt, at ventetiden kan forsødes med “The Amazing Spider-Man 2”, som kan ses i de danske biografer fra den 17. april 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Kviesgaard 8 år siden

Ved ikke helt rigtig, hvad jeg skal mene om den her nyhed. Det ser i mine øjne lidt ud som om, at Sony forsøger, at lave noget ala The Avengers, men bare i Spiderman regi. Figur galleriet er sådan set tilstede, men bliver det lige så godt?

I første omgang må vi vel se, hvorledes Amazing Spiderman II tager sig ud.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Alex- 8 år siden

Er ikke fan af ideen om Spiderman spin-offs. Kan ikke se hvordan Sinister Six skulle kunne agerere hovedpersoner, ikke en gang Venom tror jeg vil kunne gøre det. Synes bestemt ikke at det fungerede at Spiderman udeblev i nogle af de gamle tegneserier.
Men stadig spædende projekter, hvis det altså kommer til at fungere.
Gravatar

#3 PJP 8 år siden

gi mig nu bare den Venom film..

Skriv ny kommentar: