Forleden bad verdens største filmmagasin, Empire, sine læsere om at stemme på den bedste superheltefilm nogensinde. Og her løb Christopher Nolans ”The Dark Knight” med topprisen.

Se også: Paul Thomas Anderson forsvarer Hollywood og superheltefilm

Listen består af i alt 30 superheltefilm, og der er da også et par overraskelser undervejs. Blandt andet fandt film som ”Unbreakable”, ”De utrolige”, “The Crow” og ”Chronicle” vej til listen foran film som ”Iron Man 3″, ”X-Men” og ”The Amazing Spider-Man”.

Empires læsere er i øvrigt vilde med Batman, der optræder med hele fem film på listen. Det er mere end nogen anden superhelt. Du kan se hele listen på Empires hjemmeside.

Hvilken superheltefilm, mener du, er verdens bedste?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (63)
Gravatar

#11 cain 7 år siden

Den fede (9) skrev:
Fedt! Jeg troede, jeg var den eneste! Det er nemlig en perfekt udført filmatisering af noget, der før syntes umuligt at filmatisere.


Jeg synes WM er milevidt foran alle de andre. Som du selv siger, perfekt udført, men imo også perfekt castet. The Comedian er bare genial.
Gravatar

#12 Den fede 7 år siden

cain (11) skrev:
The Comedian er bare genial.


Jep, jeg var solgt allerede under det indledende slagsmål (Snyder er simpelthen en gudbenådet action-instruktør). Det er nemlig perfekt det cast. Og Jackie Earle Haleys Rorschack....don't get me started.....
Gravatar

#13 Driver 7 år siden

Var der nogensinde den mindste smule tvivl om, at TDK ville rende med den kåring? Nej.

Var der nogensinde den mindste smule tvivl om, at Elvira er en troll? Nej.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#14 Lazlo H 7 år siden

I min bog er Captain America - The First Avenger en klart bedre superhelte-film end TDK, og både Batman (1989) og Batman Returns langt bedre Batman-film end den trilogi der startede godt for Nolan men som løb grueligt af sporet. Men et typisk valg i en sådan afstemning...
Gravatar

#15 GustavE 7 år siden

Selvfølgelig er Batman den bedste superhelt. Selvfølgelig er The Dark Knight den bedste superheltefilm. Bum.
Gravatar

#16 Elvira39 7 år siden

Driver (13) skrev:
Var der nogensinde den mindste smule tvivl om, at Elvira er en troll? Nej.
Sådan er det altid hvis man kritiserer Christopher Nolans film, at man svines usagligt til af små kønsløse drenge. Pas nu bare dig selv og nyd din begyndende skægvækst.

cain (8) skrev:
Watchmen er no 1 overall for mig..
Hov den glemte jeg lige at nævne. Den fandt jeg også bedre end gennemsnittet. Både fordi den tør andet end mindless action og ikke forskønner volden eller skjuler den. En ret flot udnyttelse af billede og lyd, tilsat flere fede (undskylde Fede:) numre.
Gravatar

#17 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

En helt overordnet og generel opfordring til at gå efter bold, ikke mand. God tone, tak!
Gravatar

#18 patrickjane 7 år siden

Nolans Trilogi er helt eminent, og ja også Dark Knight Rises som mange åbenbart hader. Kan slet ikke sætte mig ind i det...

Watchmen er også helt fantastisk, og ja Zack Snyder kan noget andre ikke kan. Er btw helt vild med Man Of Steel, som jeg mener fortjener mere credit end den har fået. Den bliver bare bedre ved hvert gensyn.

Hvad angår Burtons Batman, er min favorit BATMAN fra 89. Bevares Returns ligger lige i kølvandet, og ja de 2 unævnelige efterfølgere snakker vi ikke om:o)
Gravatar

#19 Den fede 7 år siden

patrickjane (18) skrev:
Nolans Trilogi er helt eminent, og ja også Dark Knight Rises som mange åbenbart hader. Kan slet ikke sætte mig ind i det...


Samme her. Rises er da klart den svageste af de tre, men folks had til denne film giver nada mening. Alene dens ambitions-niveau taler for sig selv - er helt enig når Empire skriver

"But it’s also a brilliantly crafted epic that really swings for the fences in a way that most superhero films don’t even attempt"

patrickjane (18) skrev:
Er btw helt vild med Man Of Steel, som jeg mener fortjener mere credit end den har fået. Den bliver bare bedre ved hvert gensyn.


Det gør den nemlig. Og den sparker så meget røv på den gabende kedelige "Superman Returns".

I øvrigt, kan V For Vendetta ikke teknisk set betragtes som en superheltefilm? I så fald bør den være på listen, synes jeg.
Gravatar

#20 Silver666 7 år siden

Man Of Steel og Watchmen er mine to favouritter.
Batman Returns så jeg lige fornydeligt den holder stadig :)
Devito og Preiffer er fantastiske.
Nolans Trilogy forstår jeg ikke rangere så højt?
Batman Begins var god
de to andre havde deres momenter men generalt for kedelige
bla alt for lidt Batman scener i Nolan filmene forhold til hvor lange filmene var.

Skriv ny kommentar: