Der skulle en tropisk storm til at slå Christopher Nolans “The Dark Knight” af førstepladsen på den amerikanske boxoffice-liste, hvor den har siddet lunt i fire uger.

Komedien “Tropic Thunder” med bl.a. Ben Stiller, Robert Downey Jr., Jack Black og Tom Cruise debuterede på 1. pladsen med en omsætning på $26 mio. og vippede dermed “The Dark Knight” ned på en 2. plads.

“The Dark Knight” har nu i alt omsat for $471,5 mio. i USA siden premieren, og dermed overtager den 2. pladsen over alle tiders mest omsættende film fra den første “Star Wars”. “Titanic” sidder med $600,8 mio. stadig solidt i toppen.

Hvis man medregner inflationen, er “The Dark Knight” dog stadig bag “Star Wars” i forhold til billetsalget. Filmen ville skulle omsætte for $900 mio. for at matche antallet af solgte billetter til “Titanic” og hele $1,2 mia. for at matche “Star Wars”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 mr gaijin 13 år siden

Til gengæld har den generobret førstepladsen i resten af verden:

http://www.variety.com/article/VR1117990698.html?c...

Til gengæld klarer Mummy 3 sig en hel del bedre, end den fortjener. Godt eksempel på at en film kan klare sig skidt i USA, men redde sig hjem med et par stjerner fra andre dele af verden. En taktik Hollywood nok vil gentage.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 13 år siden

Og over 1.4 mia for Gone With The Wind.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: