En ny bog, der går bagom produktionen på “The Dark Knight” med en masse artwork fra den succesrige film, byder på en masse flotte koncept-udkast – deriblandt idéer til den psykotiske Jokers fremtræden fra før Heath Ledger fik rollen som den kriminelle klovneprins.

Filmsiden /Film har fået scannet en række af disse billeder fra bogen, der bærer titlen “The Art of the Dark Knight”, hvor der bl.a. bydes på yderst uhyggelige og dystre fremtrædender af Batmans ikoniske ærkefjende.

Christopher Nolans “The Dark Knight” har allerede overgået sin forgænger, den populære og indbringende “Batman Begins”, og er nu den ottende mest omsættende film nogensinde.

Før Ledger blev castet i rollen som Jokeren – tilbage i sommeren 2006 – havde navne som Robin Williams, Lachy Hulme, Paul Bettany og Adrien Brody alle udtrykt interesse i at påtage sig den populære skurkerolle.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#11 Michael Andersen 13 år siden

#9 Fordi han er Batmans ærkefjende. De er to sider af samme sag, så der ligger en masse materiale i ham, som man kan spille op imod Batman.

At han døde i de gamle film var derfor en fejl, men Nicholson var så dyr i drift at de måtte af med ham (min teori :) ).
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#12 Riqon 13 år siden

#10 - Men det skyldes jo til dels Ledger. Tror ikke han ville være interessant, hvis en anden skulle forsøge at tage over nu. Og tror heller ikke nogen skuespiller ville være så dumdristig at forsøge.. ;) Så jeg bifalder #9: Ny skurk.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 DemoMan 13 år siden

Kan folk ikke helt ærligt stoppe med al den "hvem skal være den nye joker" ting? Heath Ledger gjorde et fantastisk arbejde som jokeren, og det vil være en skam og en anelse respektløs bare at sige: "Okay, så lad os da bare caste en ny." Jeg kan godt forstå hvad folk mener med at jokeren har så lang en historie, at man ikke kun kan bruge ham i 1 film. Men så vent da i det mindste til en evt. fjerde eller femte film. Der er alligevel hundredevise af batman skurke, så hvorfor ikke lige så godt tage nogen nye nogen i 3eren? Indtil videre synes jeg bare at man skal lade jokeren være, og i stedet bare nyde den præstation vi har fået af Heath.

Jeg er forresten enig med at de første to billeder er ret creepy. Men jeg er nu godt tilfreds med det "look" de har valgt for filmen og jeg synes at det har den rette balance mellem det uhyggelig og mere finurlige (det kunne sagtens havde blevet en tand for meget med de der billeder).
Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.
Gravatar

#14 kill the bills 13 år siden

Er bare efterhånden træt af at høre på, at jokeren nu kun er reserveret til heath. Og nægter simpelthen at tro på, at der ikke er en skuespiller derude der ikke kan spille en lige så syg, men os anderledes joker. Er fuldstændig enig i at det bliver noget at leve op til, men det sagde folk jo os da heath skulle tag over, og må da sige det gik rimelig godt. Forstår ikke hvorfor det er respektløst at en anden tager over, han gjorde det fantastisk, men det bliver vel ikke undermineret af at en andet os prøver sig med jokeren?
Gravatar

#15 Michael Andersen 13 år siden

#13
Jeg kan ikke se det respektløse i det. Ledger er død, det kan vi nok alle sammen være enige om er noget skidt, men det her er bare filmene vi taler om. Jokeren er her endnu, og man kunne sagtens tage en pause med ham, men så længe Batman og Jokeren tydeligvis ikke er færdige med hinanden, kan jeg ikke noget forkert i diskutere lidt frem og tilbage.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#16 cansi 13 år siden

Har ren faktisk købt den bog. Der er også billeder af mens de arbejdede på two-face. Og en andre masse gode info omkring filmen. Plus så får man hele manusskriptet, som bekræfter at
attwo-face er død.
Gravatar

#17 Riqon 13 år siden

#14 - For mig er det ikke et spørgsmål om Heaths ære så meget som om sagaens kontinuitet, som ville blive ødelagt af en pludselig reboot af selve karakteren, men ikke resten. Så ser jeg hellere, at han lige så stille og ubemærket forlader historien. Jeg er sikker på, at en anden skuespiller kunne have givet os en fantastisk og anderledes joker (det er jo enhver skuespillers drømmerolle), men synes ikke Nolanverset kan rumme endnu en fortolkning af figuren.

Når man har opstillet en regel, så må man følge den. Ligesom i Star Wars, hvor der er lyd i rummet - det kunne man ikke pludselig fjerne i Episode I eller II. Okay, dårligt eksempel. Til mit forsvar, så er klokken mange. :P

#16 - Tak for spoileren..
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#18 kill the bills 13 år siden

#17 Det ville helt sikkert være at foretrække med kontinuitet, det er så ikke en mulighed i dette tilfælde. Synes den lagde op til i dark knight, at jokeren og batman langt fra var færdige. Plus når jokeren i forvejen er en så ustabil karakter og mange sidet, mener jeg at han kan tåle det. Tror jeg har læst et sted, at jokeren var supersane og er nødt til at opfinde sig selv på ny hver dag for at takle det evigt skiftende samfund, smid et par år i galehuset oveni og så har du din joker. Satdig gal, men på en ny måde.
Gravatar

#19 Riqon 13 år siden

#18 - Ah ja, men genopfinde sig selv så meget, at han decideret kom ud som en anden person? Og så i Nolans univers med den overvejende realistiske tilgang til karaktererne? Hm. Ikke overbevist om at det ville være nogen god ide med flere jokerhistorier. (Men der kommer nok heller ikke flere Batman film fra Nolan, så det kan jo være det samme)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#20 Michael Andersen 13 år siden

#17 Det med kontinuiteten og reglerne er jeg enig med dig i: Jokeren, som er en stor størrelse i Batmans liv, er lige blevet introduceret så derfor skal han heller ikke bare forsvinde igen. Man behøver ikke reboote ham, fordi skuespilleren ikke er til rådighed. Marlon Brando og Robert De Niro vandt jo en Oscar for den samme rolle :)
Smile, you son of a bitch!

Skriv ny kommentar: