En ny bog, der går bagom produktionen på “The Dark Knight” med en masse artwork fra den succesrige film, byder på en masse flotte koncept-udkast – deriblandt idéer til den psykotiske Jokers fremtræden fra før Heath Ledger fik rollen som den kriminelle klovneprins.

Filmsiden /Film har fået scannet en række af disse billeder fra bogen, der bærer titlen “The Art of the Dark Knight”, hvor der bl.a. bydes på yderst uhyggelige og dystre fremtrædender af Batmans ikoniske ærkefjende.

Christopher Nolans “The Dark Knight” har allerede overgået sin forgænger, den populære og indbringende “Batman Begins”, og er nu den ottende mest omsættende film nogensinde.

Før Ledger blev castet i rollen som Jokeren – tilbage i sommeren 2006 – havde navne som Robin Williams, Lachy Hulme, Paul Bettany og Adrien Brody alle udtrykt interesse i at påtage sig den populære skurkerolle.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 kill the bills 14 år siden

Dude, thats sick.
Gravatar

#2 Lethal Injection 14 år siden

Okay, that made me go:
"OMG! Why didnt they settle for that???"
Its fuckin scary man! Makes me have nightmares!
Men igen så ligner den her Joker mere en mentalt-ustabil arret-"Se7en-esq"-psychopatisk-seriemorder, end en "Clown prince of Crime", så...
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#3 elwood 14 år siden

Synes de ramte det rigtige look med dem i filmen, men intressant og se de andre bud også.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 Lethal Injection 14 år siden

I would get exited if they used this look in the next one since they have to get a new actor anyway. Det ville jeg ikke have noget imod!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#5 kill the bills 14 år siden

Det kunne faktisk være fedt at ændre jokerens karakter i en eventuel 3er. Det ville være ærgeligt at prøve at efterligne hvad heath gjorde med jokeren, det er simpelthen så unikt og fedt, at det ville falde til jorden som en sten. Så i stedet for at håne ham med at lade en anden skuespiller samle faklen fra ham, kunne det da være fedt at tage et helt andet take på ham. Selvfølgelig stadig inde for de samme linier, men uden at prøve at efterligne ham.
Gravatar

#6 Lethal Injection 14 år siden

Problemet er bare at de ville blive nød til at lave den PG-13, og den her Joker ligner mere noget fra en X-rating:P
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#7 kill the bills 14 år siden

Tja hvis det skal være den sidste batman film fra nolan, kan han lige så godt gå all in. Tror da heller ikke heath ville ha haft at de bare lod denne karakter til side. Ja self ville han selv gerne ha spillet den, som vi jo os helst så, men siden det ikke er en option kan man da bygge videre på det han gjorde og prøve det fra en lidt anden vinkel måske.
Gravatar

#8 frankdrebin 14 år siden

Det første billede der er sku noget der kan give mareridt!
Gravatar

#9 Sverkel 14 år siden

Syntes nu stadig det vil være en skam med en ny Joker... De skulle hellere tage en anden skurk fra Batman serien, og der er jo mange at vælge imellem ;)

Desuden var Jokeren også kun med i en af de gamle film ;) Så hvorfor ikke også i de nye? :)
Gravatar

#10 kill the bills 14 år siden

Fordi i den nye er han hundrede gange mere interessant end den pauseklovn til nicholsen.

Skriv ny kommentar: