Glem Ewoks. Nu er der et nyt, nuttet dyr i “Star Wars”-skoven. Du så den ganske kort i sidste uges ‘Bag om’-video til “The Last Jedi”. Nu er der billede og mere info om de søde Porgs.

Se også: ’Bag om’-video: Rey lover overraskende fortsættelse i “The Last Jedi”

For selv om Lucasfilm har lovet, at “Episode VIII” bliver en mørk affære, så er “Star Wars”-universet også kendt for sine mere nuttede væsener. Lucasfilm-chefen Pablo Hidalgo fortæller om det nye væsen:

”Porgs bor på Ahch-To, hvor de kan findes nær klipperne på øen, hvor Luke og Rey er. De er på mange måder ‘Star Wars’-udgaven af søpapegøjer. De bygger reder. De kan flyve. Deres babyer kaldes porglets,” siger Pablo Hidalgo ifølge Collider.

Ahch-To er som bekendt øen, hvor Rey til slut i “The Force Awakens” finder Luke Skywalker. Her skal hun i “The Last Jedi” lære om Kraften – og altså sandsynligvis også nuttede Porgs.

“Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Tsunamijhoe 5 år siden

Mads47 (10) skrev:
Jeg forstår udmærket godt hvad du siger, jeg mener bare ikke det du siger gør sig gældende ud fra virkligheden og den måde Star Wars er blevet er blevet behandlet af Disney og Lucasfilm indtil videre tegner heller ikke på det.

Bare tage et kig på Rian Johnson som er en meget speciel director og har den kreative kontrol, Indtil videre har Star Wars legacy fuldt sporene på hvorfor Lucasfilm blev skabt til at starte med. De eneste swipser der har været er Han Solo hvor Lord og Miller blev fyret på grund af store kreative uenigheder. Hvilket er forståeligt når de ikke holde sig til scripted og gjorde filmen til en Ace Ventura i rummet.


Star Wars Franchises bliver behandlet meget bedre end Marvel som er meget samlebånds film.

Hvis du læste artiklen på forbes (der er flere der omhandler emnet), nævner de også at denne udvidede markedsføring og massive merch,først er startet EFTER disney har overtaget lucas film,det er det jeg mener med "disneyfication" så jo jeg mener bestemt det passer på SW allerede.. At instruktører er blevet fyret har intet med merch at gøre,men den kreative retning som du også nævner,og der giver jeg dig ret. Kathleen Kennedy er chef fordi hun har været med RIGTIG længe,og kender SW,og elsker universet selv,det er tydeligt.

Jeg er 100% sikker på SW vil tage marvel vejen også,da SW er et langt større brand,og dermed har større merch potentiale,hvilket igen forbes jo også har skrevet artikler om,men Disney er også godt klar over at de måske ikke skal presse citronen for hårdt,så folk ikke bliver mættet,og istedet,som jeg bliver irriteret,hvilket jo ikke sælger tshirts eller bamser.
Og som jeg siger,har jeg intet imod merch overhovedet.. Men at indsætte en lille cgi pingvin i youtube videoer om SW land,fra last jedi 6 måneder før premiere,eller andet pladder,udelukkende for at køre bamserne i stilling til black friday,irriterer mig grænseløst,men jeg er også realist,og ved det kun bliver værre.. At du ikke lader dig genere af det,misunder jeg dig dog.

Ydermere har Disney jo kun haft SW rettigheder i kort tid sammenlignet med marvel,som jo er blevet et mere eller mindre ligegyldigt brand efterhånden,set fra et kreativt synspunkt..

Less is more passer rigtig godt til disse franchises, for folk bliver mættet på et tidspunkt.

Jeg er meget følsom overfor markedsføring, i den forstand at vil jeg købe en tshirt,skal jeg nok selv finde den,jeg behøver ikke få skiltet,mails,popups,kæmpe uundgåelige giftshops smidt i hovedet,jeg finder det påtrængende grænsende til det absurde.

DISCLAIMER ;-).. husk at tage hvad jeg skriver med et gran salt og ikke alt bogstaveligt,så tror jeg godt vi kan have en saglig debat.
Gravatar

#12 Mads47 5 år siden

#11 bare rolig jeg prøver at forholde mig så objective som muligt til det du skriver, men misforståelser kan forkomme, dog det sagt tror vi er uenige på nogle forskellige punker, hvor andre kan jeg godt følge dig :)
Gravatar

#13 Wolff 5 år siden

I slutningen af Epi7 ser man achc-to omgivet af en masse flyvende væsner (søpapegøjer, måger og lign). Selvfølgelig kan de ikke bare lade søpapegøjerne være, da hele ideen om en fjern fjern galakse vil falde til jorden. Og der er INGEN af os der ved hvor stor en rolle de spiller i filmen...

Skriv ny kommentar: