Rian Johnson er ikke overrasket over Ruslands propaganda imod “The Last Jedi”.

Over halvdelen af den negative hetz imod “The Last Jedi” har været en bevidst politisk kampagne fra Rusland og den amerikanske højrefløj, viser nye forskning – læs om det her.

Det overrasker ikke instruktør Rian Johnson, der nu reagerer på nyheden om en politisk kampagne imod “The Last Jedi”.

“Star Wars”-instruktøren beskriver en fornemmelse af konsekvent online chikane imod ham og “Episode VIII”.

Johnson understreger, at der findes oprigtigt utilfredse fans, som han sætter stor pris på.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 The one is back 3 år siden

den film er spil af tid at see det er star wars epic 7 force awakens også
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

At en enkelt forsker fremlægger noget kan ikke betragtes som fakta.

Der er mange saglige kritikpunkter rettet mod TLJ. Men på både Twitter og Facebook er problemet nok at alle og enhver rimelig nemt kan oprette falske profiler, og de kan være rimelig anonyme og angribe hvem som helst. Bare se på Trump, der godt nok ikke er anonym -:).

Det er langt bedre på Youtube, hvor man får et ansigt på dem der udtaler sig, og det vil give et langt bedre billede af dem der udtaler sig.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 at en enkelt person fremlægger noget kan altså sagtens betragtes som fakta, det er ikke et kvantitets spørgsmål...noget bliver ikke fakta fordi flere tror det :)

Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Hvem snakker om tro?

Noget bliver heller ikke til fakta fordi en enkelt skriver det. Især når der er tale om datamængder er det afgørende hvordan han har udvalgt disse. Jeg forholder mig ikke til hvad han skriver eller konklusionerne, men det skal bekræftigt af flere personer uafhængigt af hinanden, før det er fakta.
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 tja definitionen af fakta er noget der bliver bevist...han har bevist det....så det er fakta selvom der kun er en der har skrevet det....at det så kan blive modbevist er en helt anden sag...men jo noget bliver faktisk til fakta hvis en kommer med beviser for det, uden der er noget der modbevises :)

det bliver jo ikke mere rigtigt, af at andre bekræfter det er rigtigt, det kan blive mindre rigtigt ved at der kommer andre beviser på bordet, men nej det er ikke mere fakta fordi andre har bekræftet det.
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

#5 Hvad har han bevist. Der er mange gange hvor der bliver 'bevist' noget hvis dataerne udvælges på en bestemt måde. Al forskning SKAL bekræftes fra flere uafhængigt af hinanden, ellers er der ikke tale om et bevis men en påstand. IGEN IGEN forholder jeg mig ikke til hvad han konkluderer, men INTET er bevist før flere har bekræftet det elle gennemgåethans data. Så en enkelt forskers resultater er IKKE et bevis.

Måske kan Intet bevises, men det kan sandsynliggøres hvis flere forskere bekræfter noget.
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 ja de ting bliver bevist, og så kommer der modbeviser på bordet, indtil det er gjort er det jo stadig bevist, og andre skal ikke medbevise noget før det er bevist, gør det hele sagen mere troværdigt at de gør det ? BESTEMT, men det er ikke en nødvendighed før noget er bevist.....beviser er ikke en konsensus ting, det er bare fremlagte faktaer, der ikke bestrides, hvis der kommer modbeviser så er det at det begynder at blive sjovt....men at folk bekræfter det er ikke en nødvendighed, det giver bare mere troværdighed....ændre jo ikke på beviserne eller hvad der er bevist :)

at mange forskere gør det sådan, handler jo om at de ikke vil gå ud og offentliggøre noget der er forkert, ligesom han ikke vil, så er ens karrierer forbi i de kredse.

men nej fakta og beviser er ikke en konsensus ting, eller en ting der skal bekræftes, af andre, det er ganske enkelt mangel på modbeviser.

det er jo også hele grunden til at stort set alt forskere fremlægger de ikke er sikre på, bliver kaldt teorier, for at redde deres røv hvis de har lavet en hovsa :D

men altså det er jo også lige meget....om han har ret eller ej ved jeg ikke....det handlede mest bare om at en person godt kunne gøre noget til fakta....handler ikke om mængden af bekræftelser...der er lige netop bare det, bekræftelse...ændre intet ved informationen, eller hvor meget fakta der er i det....det er bare almindelig tilkendegivelse af andre er enige...som sådan irrelevant :)
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

#7 Som med journalistik skal jeg bare have flere kilder for at noget er sandt. Det kan godt være sandt men jeg farer hverken op eller ned ad stolen over det, og jeg anser ikke en enkelt forskers resultater for et bevis. Andre forskere må enten gennemgå hans arbejde og sige at der ikke er en finger at sætte på det, eller lave deres egne undersøgelser, der enten kan be- eller afkræfte Det.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 jeg er helt enig....ændre bare ikke på at det ikke er et behov, for at noget er bevist...det er mere et personligt behov :)
Gravatar

#10 Johnny42 3 år siden

#9 Nu har jeg så lige læst det nærmere. Han har kun undersøgt de tweets, der er rettet direkte til Rian Johnson. Som man læser artiklen her kunne det godt fremgå at det var alle tweets, der omtalte TLJ negativt.

Så igen det afhænger af hvordan man udvælger sine data og hvad man kigger på.

Skriv ny kommentar: