Den bliver flyttet igen. “The Predator” skulle have haft premiere i februar, så blev den flyttet til begyndelsen af august – nu er den igen flyttet. Denne gang til midten af september.

Se også: Test-reaktioner: Publikum hader og elsker “The Predator”

Det er ComingSoon, der skriver, at Fox igen flytter Shane Blacks “The Predator”, som bliver med R-rating.

De første test-visninger har resulteret i splittet feedback – publikum enten hader eller elsker den på grund af en ny, komisk indgangsvinkel til “Predator”-franchisen.

Den del kan dog endnu blive ændret. I anden halvdel af marts tager produktionen på reshoots, hvilket kan have medvirket til endnu en premiere-flytning.

“The Predator” får premiere d. 14. september.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Gorman 6 år siden

komisk indgangsvinkel....? Det lyder ikke godt, reshoot lige det, tak.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 MrNTL 6 år siden

Predator virker heller ikke som en passene franchise at smide komik ind i..
Gravatar

#3 Retlaw 6 år siden

#2 Det skulle lige være Arnolds replik, "Stick around" fra den første film :D

Genså den forleden på VIAplay, den holder stadig ;)
Gravatar

#4 Ryder666 6 år siden

Fint med R-raing, men nej tak til humor. Det hører ikke hjemme til predator!
Gravatar

#5 Gorman 6 år siden

# 3 ja Predator holder max i betragtning af sin tid - og one-line komikken kan gå med Arnold (og Blain: I ain't got time to bleed), men er ret sikker på at den vil falde til jorden i anden sammenhæng. Lav nu bare en rigtig god R-rating film, der får det til at løbe bare lidt koldt ned ad ryggen:

Billy: I'm scared Poncho.

Poncho: Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Johnny42 6 år siden

Jeg har altid syntes der var elementer af komedie i den originale Predator, men som #5 siger, så er det måske mest på grund af den måde Arnold leverede replikkerne på. Rendyrket klasken på låret komedie har der dog aldrig været tale om. Det er lidt svært at sige, hvor meget er for meget, når man ikke har set det nuværende cut, men jeg håber dog på at vægten i den endelige film er lagt på action-delen.
Jeg har altid betragtet Predator som en action-film, hvor aliens-filmene har været ovre i gysergenren, men med R-Rating kan de jo trække den i begge retninger.
Gravatar

#7 Kaversmed 6 år siden

Jeg er nok en af dem, der siger al magt til Shane Black! Manden har om nogen bevist at han kan lave underholdende film, og derudover tror jeg, i kraft af hans medvirken i den første Predator, at han vil være tro mod franchisen og monsteret, som vi elsker og kender det.

Vi brokker os konstant over filmstudier der holder instruktører nede og ikke tør tage chancer. Et eksempel fik vi på dette med den forrige Predator film - ønsker vi virkelig at gå den vej igen? Franchisen trænger gevaldigt til en indsprøjtning, og det lyder til at Shane Black godt tør tage chancer - det kan sgu umuligt blive værre end forrige film, så hvad har vi at miste? :D

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 Gorman 6 år siden

#7 kan godt følge dig, og er enig mht til shane black. Men måske er predator figuren så velkendt nu (som alien) at det ikke rigtig er muligt at lave noget troværdigt og overraskende i en ny film. Jeg håber dog, og krydser fingre for mr. Black :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: