Næsten alt, der nærmer sig DC Films DCEU får hård kritik. Og de første advarsels-lamper om den næste i rækken – “Wonder Woman” – er allerede begyndt at blinke. Men det bekymrer ikke folkene bag “Shazam!”.

Se også: Tidligere WB-medarbejder: “Wonder Woman” er et kæmpe rod

“Shazam!” er først premieresat til 2019, men det får ikke Dwayne ‘The Rock’ Johnson og dennes faste producer, Dany Garcia, til at frygte for det projekt, de sagde ja til allerede tilbage i 2014.

De har nemlig fået stor selvbestemmelse over projektet, der vil blive ganske anderledes, end det vi hidtil har set fra DCEU i form af “Man of Steel”, “Batman v Superman” og “Suicide Squad”:

”‘Shazam!’ kommer til at eksistere i den samme verden, men vi har fået stor selvbestemmelse over den her franchise. Vi arbejder med et andet hold, andre producenter, instruktører… Det er et helt anderledes setup,” siger Garcia til Newsweek.

Hun skal co-producerer sammen med Dwayne Johnson, der også spiller en central rolle som skurken Black Adam, der skal udfordre titelrollen, Shazam.

Derudover så er det værd at bemærke, at “Shazam!” ikke hører direkte ind under Warner Bros., som de andre DCEU-film gør det, men derimod er en New Line-produktion.

Således ser det ud til, at Dwayne Johnsons hold tager “Shazam!” i en ganske anden retning end det øvrige DCEU, hvilket vi får at se d. 5. april i 2019.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: