Dårlige anmeldelser af “Batman v Superman”. Dårlige anmeldelser “Suicide Squad”. DC Films har haft en del negativ omtale at kæmpe med på det seneste. Det bliver ikke bedre af, at en tidligere ansat hos Warner Brothers nu går til angreb på både Zack Snyder og den kommende “Wonder Woman” i et åbent brev.

Se også: Første trailer: Gal Gadot trækker i rustningen som “Wonder Woman”

I det åbne brev, der er udgivet på Pajiba, kritiserer den tidligere ansatte studiet for fortsat at støtte Zack Snyder, selv om hans arbejde med både “Man of Steel” og “Batman v Superman” er blevet bredt kritiseret. I stedet er det ansatte i lavere rangerende stillinger, der har betalt prisen:

”Zack Snyder leverer ikke. Bliver han straffet? Det gør hans medarbejdere, som leverede et fantastisk stykke arbejde, i hvert fald. Folk i økonomiafdelingen, i marketing og i IT,” lyder anklagen.

Brevets afsender, der skriver under pseudonymet Gracie Law, hævder videre, at problemerne ser ud til at fortsætte med den kommende “Wonder Woman”-film:

”Prøv ikke at skjule jer bag den gode trailer. Folk, der kender projektet indefra, bekræfter allerede, at det er endnu en omgang rod. Det er næsten imponerende, at I bliver ved med at belønne de samme producenter og chefer for at begå de samme fejl igen og igen.”

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gasivodo 1 år siden

..er DE ikke alle det - efterhånden? DC vs Marvel. Og det er til taberen raller i sandet!

Og derefter kommer der måske andre film? Håb er noget farligt noget;-/
Gravatar

#2 Nexiz 1 år siden

Nyheden er fra før weekenden.
Patty Jenkins (instruktør) er lige kommet med en respons på Twitter tidligere i dag:
http://www.geekfeed.com/patty-jenkins-wonder-woman...

Så lad os nu slå koldt vand i blodet og huske på at det er en tidligere medarbejder :)

Jeg er i hvert fald fortsat hyped på WW! :D
Gravatar

#3 Gasivodo 1 år siden

Jeg er bare glad for - vi IKKE har en wonder Man. Ville være problematisk år 2016 ;-D

Skriv ny kommentar: